Libnet.ro
UNICEF

06:15

Uniunea Europeana solicita Netflix sa-si limiteze serviciul pentru a evita colapsul internetului

România Liberă România Liberă,
Uniunea Europeana solicita Netflix sa-si limiteze serviciul pentru a evita colapsul internetului

Uniunea Europeana solicita Netflix si altor platforme de streaming sa limiteze consumul fara precede. continuă pe România Liberă

Uniunea Europeana cere Netflix sa nu mai emita HD. Internetul ar putea fi afectat din cauza fluxului urias

Uniunea Europeana a solicitat Netflix si altor platforme de streaming sa nu mai emita filmele in high definition HD) din cauza faptului internetul ar putea fi afectat din cauza fluxului urias de oameni care acceseaza internetul.

Coronavirus a contaminat si internetul european, Netflix trebuie limitata

Uniunea Europeana solicita Netflix si altor platforme de streaming sa limiteze consumul fara precede.

Uniunea Europeana, in carantina: s-au inchis toate granitele UE, in premiera mondiala

Comisia Europeana face eforturi semnificative pentru administrarea crizei mondiale derivata din pandemia de coronavirus. in acest context, a luat o decizie fara prcedent. Pentru prima oara in istoria Uniunii Europene, Comisia Europeana a decis sa impuna restrictii majore pentru transport. Momentan, acestea se aplica doar in cazul calatoriilor neesentiale, dar este destul de complicat sa .

Uniunea Europeana isi inchide granitele, in mod oficial: care sunt exceptiile de la regula

Oficialii Uniunii Europene se grabesc sa adopte solutii din ce in ce mai radicale pentru micsorarea ritmului de raspandire a infectiilor cu coronavirus. in acest, tocmai a fost luata o decizie fara precedent. in unanimitate, in cadrul unei teleconferinte cu toti liderii de state din UE, membrii Uniunii Europene au decis inchiderea granitelor la nivelul .

Uniunea Europeana isi inchide granitele. Nimeni din afara UE nu mai poate intra in spatiul comunitar

Uniunea Europeana a decis, marti seara, suspendarea accesului cetatenilor noneuropeni in spatiul comunitar, in cadrul masurilor de limitare a raspandirii coronavirusului, anunta cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Serviciul pentru eliberarea pasapoartelor, suspendat timp de o luna. in ce conditii poti obtine un nou document

Avand in vedere actuala situatie, de facto, a Romaniei si datorita instituirii Starii de Urgenta, multe insituttii publice si-au anuntat suspendarea activitatii, cu amendamentul ca, doar in anumite situatii speciale, isi pot reactiva anumite servicii. Printre acestea se numara si Directia Generala de Pasapoarte. Serviciul pentru eliberarea pasapoartelor, suspendat timp de o luna Oficialii institutiei .

UNTRR solicita Guvernului alocarea unui buget pentru a plati salariile angajatilor firmelor aflate in dificultate

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului tarii noastre sa aloce un buget suficient pentru a plati 75% din salariul tuturor angajatilor firmelor aflate in dificultate, pentru urmatoarele 90 zile, searata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Coronavirus: Uniunea Europeana isi inchide frontierele pentru 30 de zile

Tarile membre ale Uniunii Europene au decis in unanimitate, marti, interzicerea, timp de 30 de zile, a intrarii persoanelor din afara blocului comunitar, pentru a limita raspandirea pandemiei de coronavirus, a anuntat cancelarul german Angela Merkel, potrivit AFP.

Credere solicita Guvernului adoptarea unor masuri pentru protectia debitorilor

Asociatia Credere solicita prim-ministrului si Guvernului Romaniei adoptarea, de urgenta, a unor masuri eficiente care sa conduca la protejarea consumatorilor de credite, se arata intr-un comunicat remis, marti, Redactiei noastre.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )