Libnet.ro
UNICEF

18:30

Uniunea Europeana vrea sa interzica accesul turistilor americani. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana vrea sa interzica accesul turistilor americani. Care este motivul

Turistii americani ar putea sa primeasca interdictie de zbor pe teritoriul Uniunii Europene. Motivul invocat de europeni este ca americanii nu au reusit sa tina sub contrul pandemia de coronavirus, care a infectat peste 2 milioane de oameni peste ocean. continuă pe Antena3

UE intentioneaza sa interzica intrarea cetatenilor americani

Uniunea Europeana intentioneaza sa le interzica americanilor intrarea pe teritoriul sau odata ce isi va redeschide frontierele pentru tari terte, din cauza pandemiei de coronavirus foarte activa in Statele Unite.

Accesul turistilor in Dubai va fi permis din nou incepand cu 7 iulie

Accesul turistilor va fi permis din nou in Dubai incepand cu 7 iulie, a informat centrul media din acest oras-stat, dupa mai bine de trei luni de carantina pentru a stopa raspandirea epidemiei de COVID-19, transmite AFP, citata de Agerpres. Citand Comitetul suprem pentru gestionarea crizelor si a dezastrelor, centrul a oferit o lista de protocoale pe care calatorii trebuie sa le respecte pentru a li se permite accesul in emirat. Turistii vor trebui sa prezinte un test negativ pentru noul coronavirus efectuat cu mai putin de 96 de ore inainte sau sa se supuna unui test pe aeroportul din Dubai. Persoanele testate pozitiv vor trebui sa se supuna unei perioade de carantina de 14 zile.

Studentii din Uniunea Europeana, inclusiv cei din Romania, vor plati o taxa mai mare la universitatile din Marea Britanie, din 2021

De la inceputul anului universitar 2021, studentii din Uniunea Europeana care doresc sa studieze la o universitate din Anglia vor trebui sa plateasca taxe mai mari de scolarizare, la fel ca alti studenti straini, aceasta fiind o consecinta a Brexit, a anuntat Guvernul britanic, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |UE ar putea interzice accesul cetatenilor americani din cauza noilor focare

Oficialii Uniunii Europene participa la un acord pentru a stabili cine poate vizita blocul incepand cu 1 iulie, pe baza modului in care tarile de origine se confrunta cu noi cazuri de coronavirus, iar americanii,.

De ce americanii nu vor mai avea voie in Europa din cauza felului in care au gestionat pandemia

Uniunea Europeana lucreaza la o lista care va contine toate tarile ale caror locuitori nu vor mai avea voie sa intre pe teritoriul statelor membre. UE nu vrea sa-si asume riscuri in ceea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )