Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

O universitate din Romania isi suspenda activitatea, din cauza gerului

Antena3 Antena3,
O universitate din Romania isi suspenda activitatea, din cauza gerului

Universitatea Suceava intrerupe activitatea luni si marti din cauza frigului din sali si camine. Reprezentantii institutiei transmit ca: Avand in vedere avertizarile meteorologice si problemele. continuă pe Antena3

USR a depus un proiect de lege care isi propune sa imbunatateasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania

Uniunea Salvati Romania a depus, saptamana aceasta, la Parlament, un proiect de lege care isi propune sa intareasca mecanismul de feedback al pacientilor privind spitalele din Romania. Saptamana asta am depus alaturi de colegii mei din USR un proiect de lege prin care personalul medical delegat de managerul de spital este obligat sa ofere pacientilor externati optiunea de a completa un chestionar de satisfactie, a anuntat deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei pentru Sanatate si Familie.

Exporturi de peste 14.000 de masini straine din Romania catre UE in 2017. Top 10 modele noi importate in Romania si exportate

Desi piata auto din Romania este pe un trend crescator, dealerii auto locali isi cauta clienti pentru stocurile de masini si in strainatate, unde, in unele cazuri, obtin marje de profit mai bune decat in tara.

Intre un sfert si o treime dintre cei mai titrati analisti financiari din Romania vad un curs euro de 5 lei spre finalul anului (sondaj)

Indecizia politica de la cel mai inalt nivel, schimbarile dese de premieri si de ministri, protestele de strada care amplifica si ele zgomotul politic si interminabilele scandaluri din Romania ne fac pe fiecare dintre noi sa ne intrebam oare ce va urma si ce ne mai asteapta. Daca la oamenii simpli aceste intrebari sunt mai mult retorice, in cazul companiilor care ruleaza banii clientilor in schimbul unor randamente cat mai bune, acest zgomot politic se traduce in miscari ample de bani, care misca nivelul cursului euro si uneori, directia economiei. Indicatorul privind evolutia mediului de afaceri este negativ. A fost la un nivel catastrofal in decembrie, era la minimul ultimilor 3 ani. Decembrie a fost luna in care incertitudinea a fost maxima. Noi, ca administratori de fonduri nu stiam ce sa facem cu banii clientilor: sa vindem? Sa cumparam? Nu stiam ce ne asteapta in fiscalitate, venea un nou Guvern si nu stiam ce intentii are. In ianuarie lucrurile s-au mai clarificat putin, in sensul ca macar aveai un Guvern, iar incertitudinea a mai scazut, a explicat vineri la un seminar organizat de Finmedia, Mihai Purcarea, unul din directorii CFA Romania si CEO al BRD Assett Management.

Business report:Cine conduce de fapt politicile economice din Romania;Consumul de carburanti creste, rafinariile romanesti duduie, dar Romania devine tot mai dependenta de petrolul din import;Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23.0

Cum ajung vitele crescute in Romania pe mesele turcilor si arabilor, in timp ce romanii importa carnea. Strainii platesc cu un euro mai mult pe kilogram. Multi fermieri din Romania spun ca prefera sa vanda animalele de carne in Asia pentru ca pretul oferit este mai ridicat decat cel al abatoarelor autohtone. Primaria Capitalei se pregateste de Dragobete: a cheltuit 23. 000 de euro pe decoratiuni de pat in forma de inima. Clotilde Armand a criticat-o pe Gabriela Firea, semnaland o noua serie de cumparaturi in valoare de 15. 500 de euro.

Jucaus, dar MIC: Salariul minim din Romania creste cel mai repede din UE, dar ramane printre cele mai scazute

Salariul minim brut pe economie din Romania creste cel mai rapid din Uniunea Europeana, desi ramane printre cele mai scazute, potrivit datelor publicate vineri de Biroul european de statistica Eurostat. in.

Financial Times: Batalia legata de coruptia din Romania dezvaluie limitele influentei UE

Batalia tot mai intensa legata de fenomenul coruptiei si de guvarnanta din Romania atrage tot mai multi politicieni locali, dar si Comisia Europeana, scrie, joi, Financial Times. Publicatia noteaza ca schimbarile din sistemul judiciar, propuse de partidele de guvernamant si care pot duce la demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au declansat proteste de strada, dar au si dezvaluit limitele capacitatii UE de a verifica evolutia Romaniei in acest domeniu, dupa aderarea tarii, in 2007.

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava isi inchide portile din cauza gerului

Cel putin doua zile, la Universitatea din Suceava nu se vor tine cursuri, iar studentii sunt anuntati pe retele de socializare sa nu revina la scoala decat pe la jumatatea saptamanii. S-a ajuns la aceasta situatie deoarece Thermonet nu poate asigura agent termic suficient pentru incalzirea salilor de invatamant si nici in camine.

Scolile din judetul Giurgiu, inchise luni si marti din cauza gerului si a viscolului

Autoritatile din judetul Giurgiu au decis suspendarea cursurilor in toate scolile si gradinitele din judet, masura fiind luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, in conditiile in care Giurgiu este unul dintre judetele pentru care s-a emis cod portocaliu de viscol si temperaturi foarte scazute.

Viorica Dancila gafeaza grav din nou: Ce a putut spune premierul despre pensia minima din Romania

O noua aparitie televizata, o noua gafa uriasa facuta de premierul Viorica Dancila! Sefa executivului s-a incurcat rau de tot in cifre si a ajuns sa majoreze valoarea pensiei minime din Romania de nu ma.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri

Cel mai mare strat de zapada din judetul Sibiu, de 191 de centimetri, se inregistreaza in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras. La Balea Lac riscul de avalansa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )