Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul propus al Educatiei, Valentin Popa: Am fost foarte, foarte batjocorit pentru ca am folosit cuvantul pamblica, dar este un regionalism. Sunt mandru ca sunt bucovinean

Hotnews Hotnews,
 Ministrul propus al Educatiei, Valentin Popa: Am fost foarte, foarte batjocorit pentru ca am folosit cuvantul pamblica, dar este un regionalism. Sunt mandru ca sunt bucovinean

Ministrul propus al Educatiei, Valentin Popa, a spus in apararea sa, in cadrul sedintei comisiilor parlamentare pentru audiere, ca recunoaste ca a facut dezacorduri si a remarcat ca a fost foarte, foarte batjocorit pentru ca a folosit cuvantul pamblica, dar acesta este un regionalism si este foarte mandru ca este bucovinean si ca va folosi in continuare aceasta forma a cuvantului. continuă pe Hotnews

Ce avere are viitorul ministru al Educatiei, Valentin Popa

Viitorul ministru al Educatiei, Valentin Popa, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, dar asta nu-l impiedica sa aiba mari probleme cu limba romana. Nici o avere impresionanta, mai.

VIDEO Ministrul propus al Educatiei, intampinat la audieri de parlamentarii USR si PNL cu un manual de gramatica si o panglica tricolora

Senatorul USR Mihai Gotiu i-a oferit ministrului propus al Educatiei, Valentin Popa, un manual de gramatica chiar la inceputul sedintei comisiilor parlamentare pentru audiere. Trei parlamentari PNL au venit la sedinta cu o panglica tricolora, ceea ce a determinat presedintele de sedinta sa ameninte cu apelul la fortele de ordine.

Care este AVEREA viitorului MINISTRU al Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, viitorul ministru al Educatiei, detine cinci terenuri, patru imobile si doua masini. Ministrul are conturi bancare de aproximativ 70 de mii de lei si nici urma de datorie, informeaza Antena.

Traian Basescu, atac devastator la adresa viitorului ministru al Educatiei, Valentin Popa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, sambata, ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, tine sa pricopseasca Romania cu un analfabet la Educatie. Dragnea si PSD.

Ministrul propus al Educatiei a gafat din nou

Dupa ce a avut parte de o audiere cu scandal in comisiile de specialitate din Parlament, opozitia taxand greselile gramaticale pe care le-a facut cu diverse ocazii, Valentin Popa, ministrul propus la.

Ministrul propus al Educatiei a gafat din nou

Dupa ce a avut parte de o audiere cu scandal in comisiile de specialitate din Parlament, opozitia taxand greselile gramaticale pe care le-a facut cu diverse ocazii, Valentin Popa, ministrul propus la.

Universitatea condusa de Valentin Popa, contract de servicii de catering cu pensiunea presedintelui PSD Suceava, cel care l-a propulsat ministru al Educatiei (FOTO)

Ies la iveala noi detalii compromitatoare despre propunerea de ministru al Educatiei, Valentin Popa. Dupa ce a facut public un videoclip cu greselile gramativale ale rectorului de Universitatea din Suceava,.

Anton Anton, ministrul propus al energiei: Am fost toata viata profesor de fluide. Tot felul de fluide, de aer, de ventilatoare

Anton Anton, ministrul propus al energiei, a spus la finalul audierilor in Parlament ca opozitia nu i-a pus intrebari incuietoare. Sigur ca la vot nu vreau sa comentez faptul ca asa e modelul, opozitia trebuie sa se opuna, dar opozitia nu mi-a pus intrebari incuietoare sau de-astea cu tendinta. Asta e prima afirmatie, a declarat Anton la sfarsitul audierilor. Acesta a mai spus ca poate fi contactat in continuare pe aceeasi adresa de e-mail cu profesorul de fluide, deoarece a fost o viata intreaga profesor de fluide. A mai spus si ca energia este foarte importanta, deoarece lipsa ei ne-ar duce in alta societate.

Liderii coalitiei despre Valentin Popa, propus la Ministerul Educatiei - Dragnea: Are o buna sustinere din partea rectorilor, pentru mine asta este foarte important / Tariceanu: Trebuie judecat dupa realizari; nu e profesor de limba romana

Liderii coalitiei PSD-ALDE au declarat, duminica, referitor la greselile gramaticale pe care le face Valentin Popa, propus pentru a ocupa functia de ministru al Educatiei, ca acesta are o buna sustinere in randul rectorilor. Eu sper sa fie un exemplu bun prin ceea ce face, a spus Liviu Dragnea, iar Calin Popescu Tariceanu a afirmat ca Valentin Popa va trebui judecat dupa realizari.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )