Libnet.ro
UNICEF

16:30

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica anunta ca vor tine cursurile programate pentru luni

Adevărul Adevărul,
Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica anunta ca vor tine cursurile programate pentru luni

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Politehnica anunta ca vor avea program normal luni, cu posibilitatea ca, in functie de evolutia vremii, sa se ia in calcul si posibilitatea suspendarii cursurilor. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: Luni si marti nu vor fi cursuri in scolile din Bucuresti

Luni si marti nu vor avea loc cursuri in scolile din Bucuresti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, a anuntat duminica primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, potrivit Agerpres .

Pomohaci, JOS de pe afis! Fanii muzicii populare, REVOLTATI de prezenta preotului-pedofil la un concert emblematic din Bucuresti

Incredibil, dar Cristian Pomohaci este gata sa cante intr-un concert istoric, pregatit pentru 27 martie, la Sala Palatului din Bucuresti! Fanii muzicii populare nu il vor pe preotul care a facut avansuri sexuale.

Universitatea Stefan cel Mare din Suceava isi inchide portile din cauza gerului

Cel putin doua zile, la Universitatea din Suceava nu se vor tine cursuri, iar studentii sunt anuntati pe retele de socializare sa nu revina la scoala decat pe la jumatatea saptamanii. S-a ajuns la aceasta situatie deoarece Thermonet nu poate asigura agent termic suficient pentru incalzirea salilor de invatamant si nici in camine.

BAC 2018 Inspectorul scolar general din Bucuresti: Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului - sustinute cel mai probabil miercuri

Probele pentru evaluarea competentelor in cadrul bacalaureatului care urmau sa fie sustinute luni vor avea loc cel mai probabil miercuri, cu acordul Ministerului Educatiei, in urma deciziei anuntate de suspendare a cursurilor luni si marti, a declarat duminica inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti, Florian Lixandru, citat de Agerpres.

Studentul criminal din Bucuresti este fiul unui diplomat - FOTO

Studentul care si-a ucis iubita, dar si un vecin fiul unui fost oficial din Ambasada Libiei. Dupa ce a ucis-o pe fata,studentul libiana omorat si pisica fetei, iar apoi a iesit pe scara blocului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )