Libnet.ro
UNICEF

20:30

Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Adevărul Adevărul,
Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Universitatea din Bucuresti UB) si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) vor organiza in 4 decembrie, respectiv 11 decembrie alegeri pentru functia de rector. continuă pe Adevărul

Universitatea din Bucuresti si SNSPA isi aleg rectorii

Universitatea din Bucuresti UB) si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) vo.

Andreea Esca, asa cum nu credeai ca o vei vedea vreodata! Ce a facut prezentatoarea TV intr-un club de noapte din Bucuresti

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor PRO TV, s-a afisat asa cum nu credeai ca o vei vedea vreodata. Ce a facut intr-un club de noapte din Bucuresti? Andreea Esca, intr-un club de noapte din Bucuresti Andreea Esca, emblema postului PRO TV se afiseaza din ce in ce mai diferit fata de cum o facea in urma .

Se face! Dupa EURO 2020 incepe constructia Salii Polivalente din Bucuresti

In vara anului 2020 vor incepe lucrarile de constructie pentru Sala Polivalenta multifunctionala din Bucuresti.

Pe ce strazi din Bucuresti vor fi restrictii de circulatie pentru parada de 1 Decembrie. Rutele ocolitoare recomandate de Politia Romana

Duminica, 1 decembrie, in Capitala se desfasoara parada militara, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Pentru a asigura buna organizare a evenimentului, politistii de la Brigada Rutiera au impus restrictii de trafic atat sambata, 30 noiembrie, cat si duminica. Pentru a evita zonele aglomerate, politistii recomanda rute alternative. Restrictii de trafic in Capitala pentru parada .

Un politist din Bucuresti a urmarit hotii cu sotia in masina: Liviule, opreste sa ma dau jos. Nu face asta cu mine in masina, te rog!

Un politist din Bucuresti, aflat in timpul liber, a prins mai multi infractori cu sotia in masina. Agentul urma sa plece la cumparaturi cu nevasta atunci cand a observat o spargere si a pornit in.

Dan Barna critica PSD si UDMR pentru blocarea revenirii la alegeri locale in doua tururi. Vorbeste de dezastrul din Bucuresti

PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor s-au opus in Biroul Permanent din Camera Deputatilor introducerii proiectului de lege privind revenirea la alegeri locale in doua tururi pe ordinea de zi la vot, a.

Explozie in parcarea unui bloc din Bucuresti. Trei masini au ars ca o torta! Detalii cumplite

Scene de cosmar au fost surprinse duminica noaptea in Bucuresti. Mai multe masini s-au facut scrum in parcarea unui bloc din zona Titan. Locatari au sunat ingroziti la 112 in momentul in care au auzit mai.

Ziua Nationala a Romaniei. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei din Bucuresti (FOTO)

Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada Suediei din Romania nu se dezminte nici de Ziua Nationala a Romaniei si a ales un mesaj unic pentru a ura La multi ani, romanilor! Ziua Nationala a Romaniei. intr-o.

Soferul cu Touareg care a sicanat si lovit intentionat, in 2015, o masina in zona fantanii Miorita din Bucuresti, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare (VIDEO)

Deznodamant neasteptat in dosarul unui bucurestean care a sicanat un alt sofer in trafic. 5 pasageri aflati in masina lovita si un pieton au fost raniti. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )