Libnet.ro
UNICEF

13:30

Universitatea de Medicina Bucuresti a suspendat cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Hotnews Hotnews,
 Universitatea de Medicina Bucuresti a suspendat cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. continuă pe Hotnews

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Coronavirus: Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura on-line

Si Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi anunta masuri pentru limitarea riscului de infectie cu coronavirus, una dintre decizii fiind ca din 11 martie si pana la sfarsitul lunii cursurile sa se desfasoare on-line, pe platforma de e-learning. Prima Universitate de Medicina care a luat astfel de masuri duminica, dupa anuntarea de catre autoritati a unor masuri de limitare a extinderii COVID, este cea din Bucuresti, dand un semnal in contradictie cu pozitia ministrului Educatiei, care a spus astazi ca nu este cazul sa ne alarmam.

Coronavirus in Franta - Adunarile cu mai mult de 5.000 de persoane, interzise pana la 15 aprilie si nu pana la sfarsitul lunii mai

Adunarile cu mai mult de 5. 000 de persoane intr-un mediu inchis nu vor fi interzise in Franta decat pana la mijlocul lunii aprilie, pentru a stopa propagarea coronavirusului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )