Libnet.ro
UNICEF

22:45

Coronavirus: Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura on-line

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Si Universitatea de Medicina din Iasi ia masuri - Cursurile se vor desfasura on-line

Si Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi anunta masuri pentru limitarea riscului de infectie cu coronavirus, una dintre decizii fiind ca din 11 martie si pana la sfarsitul lunii cursurile sa se desfasoare on-line, pe platforma de e-learning. Prima Universitate de Medicina care a luat astfel de masuri duminica, dupa anuntarea de catre autoritati a unor masuri de limitare a extinderii COVID, este cea din Bucuresti, dand un semnal in contradictie cu pozitia ministrului Educatiei, care a spus astazi ca nu este cazul sa ne alarmam. continuă pe Hotnews

Universitatea de Medicina Bucuresti a suspendat cursurile pana la sfarsitul lunii martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie.

Noul coronavirus in Romania. Universitatea de Medicina din Bucuresi isi suspenda cursurile. La UMF Iasi studiile se vor desfasura online

Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti a decis, duminica, suspendarea cursurilor, practicii si examenelor, pana in 31 martie, pentru a reduce infectarea cu noul coronavirus pe teritorul tarii.

Universitatea de Medicina din Bucuresti isi suspenda cursurile pana la final de martie

Universitatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti a decis duminica sa suspende cursurile si examenele pentru toti studentii pana la sfarsitul lunii martie. Decizia reprezinta un semnal important daca tinem cont ca este vorba de o universitate de.

Tudorel Toader, acuzat de practici netransparente in organizarea alegerilor pentru rector de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Liga Studentilor LS IASI) condamna lipsa de dezbatere de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi in ceea ce priveste alegerea rectorului pentru mandatul 2020-2024, care va avea loc pe 11 martie. La aceste alegeri candideaza fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, actualul rector, si Adrian Muraru, profesor al Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice. Studentii solicita demisia presedintelui Biroului Electoral Central al Universitatii Cuza, lect. univ. dr. Olga-Andreea Urda, pentru lipsa de impartialitate in ceea ce priveste procesul electoral academic, aceasta fiind consiliera lui Tudorel Toader.

Scandal la Universitatea din Iasi: Tudorel Toader dovedeste ca nu are niciun respect pentru colegi

Liga Studentilor reclama ca alegerile se fac fara dezbateri prealabile pentru rectorul Universitatii Cuza din Iasi si cer demisia presedintelui Biroului Electoral Central al Universitatii, care are legaturi multiple cu Tudorel Toader.

Adolescenta se afla in gara din Iasi, cand un barbat s-a apropiat de ea. Cand si-a dat seama ce facea barbatul, fata a luat-o la fuga si a anuntat politia

O adolescenta de 18 ani din Iasi a trait cosmarul vietii sale, cand, aflata in gara, de ea s-a apropiat un barbat.

Studentii spun ca alegerile pentru functia de rector la Universitatea din Iasi sunt un simulacru

Liga Studentilor acuza lipsa de dezbatere din comunitatea academica in ceea ce priveste alegerea r.

CORONAVIRUS |Posta Romana s-a razgandit. Postasii vor fi dotati cu echipament special si vor fi trimisi sa duca pensiile si alocatiile persoanele aflate in izolare

La doar cateva ore dupa ce a transmis ca postasii nu vor mai livra pensiile si alocatiile la domiciliul persoanelor aflate in izolare din cauza suspiciunilor de coronavirus, Posta Romana anunta ca.

Un sindicat din Iasi ii indeamna pe profesori sa nu-si spuna parerea despre taierea orelor de la gimnaziu

Un sindicat al profesorilor de la Iasi ii indeamna pe dascali sa nu participe la consultarea publica propusa de Ministerul Educatiei privind revizuirea planurilor cadru de la ciclul gimnazial, cu scopul final de taiere a orelor petrecute de elevi la scoala. Reactia sindicatului vine la scurt timp dupa ce Ministerul Educatiei a trimis catre inspectorate niste chestionare prin care profesorii, parintii, dar si cei interesati de educatie isi pot exprima parerea despre disciplinele de studiu care ar trebui sa nu se mai regaseasca in planurile cadru incepand din toamna. Ministerul Educatiei face consultare publica privind taierea orelor de la gimnaziu Oricine poate face propuneri prin completarea unor chestionare UPDATE.

VIDEO Mihai Chirica a facut accident, sambata seara, intr-o intersectie din Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a fost implicat intr-un accident, sambata seara, intr-o intersectie din oras, informeaza Mediafax. Trei persoane, intre care si edilul, au fost dusi la spital, iar politistii sunt la fata locului si fac cercetari pentru a stabili ce s-a intamplat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )