Libnet.ro
UNICEF

08:30

UNJR: Guvernul Orban nu respecta referendumul pe justitie din 2019

România Liberă România Liberă,
UNJR: Guvernul Orban nu respecta referendumul pe justitie din 2019

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania condamna initiativa Guvernului de a emite o ordonanta . continuă pe România Liberă

Victor Costache: Toti colegii din Guvernul Orban II isi doresc sa continue acest mandat

Ministrul interimar al Sanatatii, Victor Costache, care urmeaza sa fie audiat in Parlament pentru a ocupa din nou fotoliul de ministru al Sanatatii in Guvernul Orban II spune ca isi doreste avizul pozitiv la fel ca si ceilalti colegi ai sai care isi doresc sa continue acest mandat.

incep audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban II

Luni, marti si miercuri ministrii propusi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiati in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Roxana Minzatu (PSD): Guvernul Orban, alba-neagra fara precedent cu interesele Romaniei

Din cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate de Guvernul Orban in noaptea de 4 februarie, nu mai putin de 5 dintre ele au fost anuntate ca ar fi fost in domeniul fondurilor europene, potrivit deputatei PSD.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

Ce vor face liberalii la votul pentru Guvernul Orban II. S-a schimbat totul

VicepremierulRaluca Turcana anuntat ca PNL nu va vota impotriva Guvernul Orban II, ci nu va participa la vot.

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban s-a reunit joi in prima sedinta dupa motiunea de cenzura. Proiectele aflate pe ordinea de zi

Guvernul Orban s-a reunit joi in sedinta, fiind prima de cand a fost demis prin motiune de cenzura. Pe ordinea de zi a reuniunii se afla mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta pentru prima data dupa demiterea prin motiunea de cenzura

Guvernul Orban se reuneste joi in prima sedinta dupa ce saptamana trecuta a fost demis prin motiune de cenzura, pe ordinea de zi a reuniunii aflandu-se mai multe proiecte de hotarari de guvern care vizeaza domenii precum apararea, sistemul judiciar si administratia publica.

PRIMA VICTORIE MAJORA A LIBERALILOR, IN ACEST AN: Curtea Constitutionala mentine bugetul pentru 2020 asumat de guvernul Orban

Nu exista un conflict juridic generat de procedura angajarii raspunderii asupra legilor bugetare a decis, ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Aceasta inseamna ca guvernul Orban 1 a folosit o procedura constitutionala, iar legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat, care au fost promulgate de presedintele Klaus Iohannis, raman in continuare in forma gandita de liberali.

APIA INCEPE PLATA SUBVENTIEI LA MOTORINA: Peste 409 milioane de lei pentru trimestrele II si III din 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput plata aferenta ajutorului de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura in trimestrele II si III din 2019, suma totala care urmeaza a fi platita depasind 409 milioane de lei, a anuntat, vineri, APIA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )