Libnet.ro
UNICEF

15:45

UNJR l-a acuzat pe Tudorel Toader ca ar prezenta jumatati de adevaruri in ceea ce priveste arhiva SIPA. Reactia ministrului Justitiei

România Liberă România Liberă,
UNJR l-a acuzat pe Tudorel Toader ca ar prezenta jumatati de adevaruri in ceea ce priveste arhiva SIPA. Reactia ministrului Justitiei

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) l-a acuzat, marti, pe ministrul Justitiei, ca ar face un joc manipulativ unde prezinta jumatati de adevaruri, cu scopul de a induce in eroare opinia publica cu privire la actiunile pe care le face cu privire la arhiva SIPA. continuă pe România Liberă

Inspectia judiciara a inceput controlul cerut de Tudorel Toader la DNA

Inspectia judiciara a inceput, luni, controlul privind eficienta manageriala cerut de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la DNA. Directia nu a mai fost verificata de aproape 10 ani. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca 2016 a fost cel mai bun an din istoria Directiei si ca nu are emotii prvind controlul.

Inspectia Judiciara a inceput controlul solicitat de Tudorel Toader la DNA

Inspectia Judiciara a inceput, luni, controlul cerut de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Controlul va dura pana pe 11 august, iar dupa verificari va fi intocmit un raport care va fi inaintat Sectiei pentru procurori a CSM, care va analiza rezultatele, transmite news. ro.

Inspectia judiciara a inceput controlul cerut de Tudorel Toader la DNA

Inspectia judiciara a inceput, luni, controlul cerut de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Controlul va dura pana pe 11 august, iar dupa verificari va fi intocmit un raport care va fi inaintat Sectiei pentru procurori a CSM, care va analiza rezultatele.

Inspectia judiciara a inceput controlul cerut de Tudorel Toader la DNA

Inspectia judiciara a inceput, controlul cerut de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), potrivit unor surse din presa.

Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Instanta a respins actiunea UNJR privind anularea hotararii de guvern

Instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind anularea hotararii de guvern referitoare la arhiva SIPA, a scris,.

Tudorel Toader: Instanta a respins actiunea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania privind arhiva serviciului secret SIPA

Ministrul Justitiei a anuntat pe contul sau de Facebook ca instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind anularea hotararii de guvern referitoare la arhiva SIPA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )