Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cat masoara cel mai inalt copac din lume si cum a scapat de la taiere VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cat masoara cel mai inalt copac din lume si cum a scapat de la taiere VIDEO

Pana in august 2006, cel mai inalt copac din lume a fost considerat un Sequoia sempervirens, poreclit Gigantul din Stratosfera, descoperit in Parcul Natural Humboldt Redwoods din California, SUA. Gigantul a fost insa depasit in inaltime de un alt copac, situat in aceeasi rezervatie. continuă pe Adevărul

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Topul cele mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit.

Topul celor mai inalte cladiri din lume: cum arata cele mai ambitioase si impunatoare proiecte realizate vreodata

Bijuterii arhitecturale care au necesitat ani de proiectare si de realizare, zeci de mii de ore de constructie si nenumarate provocari la tot pasul. Asa ar putea fi descrisa lista celor mai inalte cladiri din lume, care in ultimii 10 ani a suferit.

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului.

Radu Tudor: Basescu a fost protejat la cel mai inalt nivel, pe cand Iohannis este executat dupa doar un an de mandat

Cheile din justitia lui Basescu ii arata pisica lui Klaus Iohannis in anul in care se numesc sefii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Parchetului General si DNA. E scenariul incendiar lansat de Radu Tudor.

Raport: Primii 62 cei mai bogati oameni din lume detin cat jumatate din locuitorii planetei

Primii 62 de bogati ai lumii detin aproximativ la fel de mult cat jumatate din populatia lumii, a aratat organizatia nonguvernamentala Oxfam intr-un raport publicat luni.

OLX.ro a fost in decembrie cel mai vizitat site din Romania. Site-ul de anunturi a decis sa introduca taxe pentru anunturile din categoria Auto

Site-ul de anunturi OLX. ro a avut un 2015 foarte bun, crescand mult mai ales pe partea de mobile unde au fost in medie 140. 000 descarcari/luna pentru cele trei aplicatii. In total sunt in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX. ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in pachet.

Cel mai mare scandal din istoria tenisului. Documente incendiare publicate de BBC

Ancheta jurnalistica a postului de televiziune britanic BBC a relevat faptul ca mai multi jucatori de top sunt suspectati ca au trucat partide in ultimul deceniu. Uniunea de Integritate din Tenis UIT), forul care.

Dosarele de la DNA care dinamiteaza toate partidele. Cine sunt politicienii de la cel mai inalt nivel care tremura

Sorin Frunzaverde, omul care a dat peste cap toate calculele politice la inceputul lui 2012 prin trecerea de la PDL la PNL, a fost condamnat, vineri, la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca si-ar fi exercitat.

O fetita de patru ani testeaza cele mai noi camioane din lume cu o telecomanda

Un vehicul nu trebuie lasat niciodata pe mana copiilor. De fapt, sa lasi un copil singur in masina este o greseala suficient de mare. Este nesabuita si iresponsabila, si ii pune pe alti participanti la trafic in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )