Libnet.ro
UNICEF

05:00

UNTRR a solicitat Primariei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UNTRR a solicitat Primariei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a solicitat Primariei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest cu ocazia vizitei oficiale pe care Presedintele Frantei Emmanuel Macron o va realiza in tara noastra pe 24 august anul curent, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Transportatorii vor sa organizeze un protest cu ocazia vizitei presedintelui francez Emmanuel Macron la Bucuresti

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor, a anuntat marti ca a solicitat Primariei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest cu ocazia vizitei oficiale a presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, la Bucuresti, in 24 august, pentru a-si exprima dezacordul referitor la impunerea de catre Franta a unui salariu minim pentru soferii din alte state pentru perioada petrecuta pe teritoriul francez.

Transportatorii se pregatesc de protest, cu ocazia vizitei presedintelui Frantei in Romania

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor, a anuntat marti ca a solicitat Primariei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest cu oc.

Presedintele Frantei, intampinat cu proteste la Bucuresti

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania a solicitat Primariei Capitalei aprobare pentru organizarea unui miting, cu ocazia vizitei oficiale pe care Emmanuel Macron, presedintele Frantei, o va.

Heineken a obtinut aprobarea pentru preluarea a 1.900 de pub-uri in Marea Britanie

Producatorul olandez de bere Heineken NV a obtinut, de la autoritatea britanica de reglementare antitrust, aprobarea pentru preluarea a 1. 900 de pub-uri de la Punch Taverns Plc, dupa ce a facut anumite concesii ca sa inlature temerile legate de concurenta in privinta preturilor si serviciilor.

O gradina zoologica din Japonia a primit 320.000 de sugestii pentru numele unui pui de urs panda (VIDEO)

Cea mai veche gradina zoologica din Japonia a primit 320. 000 de sugestii pentru numele unui pui de urs panda gigant, nascut in iunie la Tokyo. Puiul este complet sanatos, cantareste 3. 756,4 grame si.

Recompensa uriasa pentru gasirea unui milionar disparut in urma cu doi ani la Cheia

Recompensa uriasa pentru gasirea kuweitianului disparut in urma cu doi ani la Cheia. Familia barbatului a majorat la 500. 000 de euro suma pe care vrea sa o ofere celor care pot da informatii care sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2908 seconds )