Libnet.ro
UNICEF

23:00

Unul din parlamentarii PNL confirmati cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Hotnews Hotnews,
 Unul din parlamentarii PNL confirmati cu coronavirus s-a vindecat si va fi externat

Deputatul liberal Lucian Heius si administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, s-au vindecat de infectia cu coronavirus, cel de-al doilea test facut vineri in Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara fiind negativ. continuă pe Hotnews

Cine sunt parlamentarii PNL depistati cu coronavirus: un traseist, candidatul la Primaria Constantei si o fosta propunere de ministru

PNL este partidul care are nu mai putin de trei parlamentari depistati pozitiv cu coronavirus. Acestia sunt un deputat care a schimbat cinci partide, actualul candidat la Primaria Constantei si o fosta propunere pentru Ministerul de Finante.

Claudiu Manda ataca din nou! PNL, in logica de campanie, preocupati de anticipate

In plina criza pandemica si economica unii politicieni, in loc sa ajute la rezolvarea problemelor, pun sare pe rana si incearca sa deturneze atentia opiniei publice de la lucrurile importante. Claudiu Manda ataca din nou Claudiu Manda, nimeni altul, decat sotul Liei Olguta Vasilescu si, mai nou, exponent principal in noua oranduire din PSD, si-a .

Eurovision 2020 s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Este oficial! Editia din acest an a Eurovision Song Contest, competitie muzicala ce urma sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Ce se poate intampla cu Bac-ul si cu Evaluarea din acest an din cauza pandemiei de coronavirus? Solutia gasita de Asociatia Parintilor

Pandemia de coronavirus afecteaza si invatamantul, iar elevii din clasa a VIII-a si a XII-a sunt cei mai afectati.

Sondaj IRES: Trei sferturi dintre romani declara ca se tem pentru vietile lor si ale familiilor lor din cauza pandemiei de coronavirus

Trei sferturi dintre romani declara ca se tem pentru vietile lor si ale familiilor lor din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui sondaj IRES realizat in perioada 16-17 martie. Sentimentele de teama si.

Eurovision 2020, amanat pentru 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Premiera negativa in cei 64 de ani de existenta

Editia din 2020 a Concursului Muzical Eurovision, care trebuia sa aiba loc in luna mai la Rotterdam, Olanda, a fost amanata pentru anul 2021 din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit The Guardian. Astfel,.

Masuri extreme in Iran din cauza raspandirii noului coronavirus: 85.000 de detinuti, inclusiv prizonieri politici, au fost eliberati

Iranul a raportat 16. 169 de cazuri de coronavirus si 988 de decese cauzate de COVID-19 intr-una dintre cele mai grave focare nationale din afara Chinei, tara unde a aparut pandemia. in acest context, guvernul.

Surse: UEFA a amanat Campionatul European din cauza pandemiei de coronavirus

Surse spun ca UEFA amana cu un an disputarea Campionatului European de fotbal masculin, din cauza pandemiei de coronavirus.

Campionatele Europene de gimnastica, anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Campionatele Europene de gimnastica artistica, de gimnastica ritmica si de trampolina din acest an au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Uniunea Europeana de Gimnastica UEG) pe site-ul sau oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )