Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masuri extreme in Iran din cauza raspandirii noului coronavirus: 85.000 de detinuti, inclusiv prizonieri politici, au fost eliberati

B1 B1,
Masuri extreme in Iran din cauza raspandirii noului coronavirus: 85.000 de detinuti, inclusiv prizonieri politici, au fost eliberati

Iranul a raportat 16. 169 de cazuri de coronavirus si 988 de decese cauzate de COVID-19 intr-una dintre cele mai grave focare nationale din afara Chinei, tara unde a aparut pandemia. in acest context, guvernul. continuă pe B1

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare.

DIN CAUZA NOULUI CORONAVIRUS: Iranul elibereaza provizoriu 85 de mii de detinuti, inclusiv detinuti politici

Iranul a eliberat in mod provizoriu aproximativ 85. 000 de detinuti, inclusiv detinuti politici, din cauza epidemiei noului coronavirus, a anuntat, marti, un purtator de cuvant al puterii judiciare.

Surse: UEFA a amanat Campionatul European din cauza pandemiei de coronavirus

Surse spun ca UEFA amana cu un an disputarea Campionatului European de fotbal masculin, din cauza pandemiei de coronavirus.

Campionatele Europene de gimnastica, anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Campionatele Europene de gimnastica artistica, de gimnastica ritmica si de trampolina din acest an au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat Uniunea Europeana de Gimnastica UEG) pe site-ul sau oficial.

Cum a reusit Taiwan sa puna frana raspandirii noului coronavirus, in ciuda riscului urias de contaminare

Noul coronavirus se raspandeste rapid in toate colturile lumii, in ciuda eforturilor concentrate ale statelor afectate de pandemie.

Turneul de la Roland Garros, amanat din cauza pandemiei de coronavirus

Celebrul turneu de tenis de la Roland Garros este si el amanat din cauza noului coronavirus Covid-19. Competitia urma sa aiba loc intre 24 mai si 7 iunie, dar organizatorii anunta ca aceasta va avea loc.

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

ANIF ia masuri pentru evitarea raspandirii noului coronavirus

Avand in vedere declansarea starii de urgenta, Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a decis sa restrictioneze accesul in institutie pentru TOATE persoanele straine. in toata aceasta perioada, comunicarea intre unitatea centrala, filialele teritoriale si colaboratorii sai se va face strict prin mijloace electronice: e-mail si telefon, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an din cauza raspandirii coronavirusului

Pandemia de coronavirus va afecta cel mai amplu exercitiu militar al NATO, Defender-Europe 20, la care urmau sa participe 37. 000 de militari incepand din aprilie pana in mai, in sapte tari.

Peste 300 de decese in Italia, doar astazi, din cauza infectiei cu coronavirus

Situatia provocata de coronavirus se inrautateste tot mai mult fiindca numarul de decese si imbolnaviri la nivel global continua sa creasca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )