Libnet.ro
UNICEF

05:45

Unul dintre artizanii Brexit, previziune pentru viitorul Marii Britanii: Ne indreptam spre un nou vot

Antena3 Antena3,
Unul dintre artizanii Brexit, previziune pentru viitorul Marii Britanii: Ne indreptam spre un nou vot

Fostul lider al UKIP Partidul pentru Independenta Marii Britanii) si un promotor al Brexit-ului, Nigel Farage, si-a exprimat miercuri opinia ca Marea Britanie se indreapta spre o amanare a iesirii din Uniunea Eu. continuă pe Antena3

Un fost PRESEDINTE este acuzat ca a luat o MITA RECORD de la unul dintre cei mai puternici traficanti de droguri

Fostul presedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, ar fi luat, in anul 2012, o mita de 100 de milioane de euro de la Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului Sinaloa, unul dintre cele mai puternice din.

Reactia haioasa a lui Rafael Nadal atunci cand a vazut ca unul dintre jurnalisti a adormit la conferinta sa de presa: Nu este o zi foarte interesanta!

Tenismenul Rafael Nadal a inceput sa rada fara oprire in timp ce se afla la conferinta sa de presa de la Australian Open, cand a observat ca unul dintre jurnalistii prezenti a adormit. Jurnalistul.

Patru scenarii posibile pentru viitorul industriei de transport rutier

Soarta Pachetului Mobilitate 1 ramane in continuare incerta si extrem de periculoasa pentru transportatorii romani si est-europeni. UNTRR prezinta cele 4 scenarii posibile pentru viitorul industriei de transport rutier.

Nigel Farage, unul din artizanii Brexit: Daca va exista un al doilea referendum, l vom cstiga

La o zi de la votul de respingere a acordului Brexit, europarlamentarul Nigel Farage, fostul liber al formatiunii UKIP si promotor al iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, vorbeste despre posibilitatea unui al doilea referendum privind Brexitul.

Focuri de arma pentru oprirea unor hoti. Unul dintre ei a fost impuscat in piept de politisti

Mai multe focuri de arma au fost trase de politisti pentru a opri mai multi hoti de motorina. Oamenii legii au intervenit chiar in momentul in care barbatii descarcau motorina dintr-un vagon aflat in.

Spectacol Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane. Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale inceputului de an

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza, luni 14 ianuarie 2019, incepand cu ora 19:00, Spectacolul Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane, dedicat marelui poet Mihai Eminescu, de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )