Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unul dintre cei doi tineri din Chisinau, care au fost dati in cautare pentru viol si tentativa de omor, a fost implicat si in atacul talharesc de la Stauceni, din 2017

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei doi tineri din Chisinau, care au fost dati in cautare pentru viol si tentativa de omor, a fost implicat si in atacul talharesc de la Stauceni, din 2017

Unul dintre cei doi tineri din Chisinau, care au fost anuntati in cautare pentru viol si tentativa de omor, a fost implicat si in atacul talharesc de la Stauceni, cand in februarie 2017, un grup de 18 indivizi au dat buzna intr-un autoservice, atacand lucratorii si distrugand mai multe bunuri. continuă pe Adevărul

Doi dintr-o lovitura, la pont. Cei doi sefi din Politia Romana prinsi in aceeasi seara bauti la volan ar fi fost turnati la Rutiera

O petrecere organizata vineri seara, intr-un restaurant din Capitala s-a sfarsit neplacut pentru doi sefi din Politia Romana, care au fost prinsi bauti in trafic in timp ce se aflau la volanul masinilor de serviciu. Pot prezuma ca toata actiunea a venit in urma unui telefon dat de o persoana care i-a vazut ca sunt la petrecere cu masinile de serviciu si fara soferi, dar asta nu este o scuza. Ba din contra, spune sindicalistul Dumitru Coarna.

Sfarsitul crunt al tipografului Barbu Bucuresteanu, unul dintre cei mai mari oameni de cultura din epoca fanariota

Barbu Bucuresteanu a fost unul dintre cei mai importanti tipografi din epoca fanariota. Alaturi de ceilalti tipografi, a avut un rol important in dezvoltarea intelectualitatii si a societatii, prin transformarea manuscriselor in tiparituri. Acesta a avut un sfarsit crunt.

Cum actioneaza hotii in parcarile de pe autostrada. Doi tineri au fost prinsi la scurt timp dupa ce au pradat un sofer

Doi tineri au fost prinsi la scurt timp dupa ce au furat mai multe bunuri si bani dintr-o camioneta parcata intr-o parcare de pe Autostrada A1. Unul dintre hoti l-a indus in eroare pe sofer.

Doi tineri si-au vandut apartamentul si au plecat sa vada lumea. Bali este cel mai frumos loc de pe Pamant

Originari din Bucovina, doi tineri si-au vandut apartamentul din Bucuresti si au plecat in aventura vietii lor. Andreia si Ionut Chiperi au simtit ca joburile pe care le aveau nu le aduceau satisfactii si au decis sa ia masuri. Si-au luat un an sabatic si au pornit intr-o calatorie prin lumea larga. Pana acum, cei doi au vizitat Indonezia, Thailanda, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka, Malaysia si Filipine.

Cum au ajuns doi antreprenori din Harghita la afaceri de 100 mil. euro din distributie, productie si retail

Celebrul vers Unde-s doi puterea creste pare sa fi fost motto-ul antreprenorilor Tibor Becze fondator Amigo) si Jozsef Biro unul dintre fondatorii Intercost) atunci cand, in anul 2000, au decis sa isi unesca fortele,.

Barbat ucis cu toporul de prietenul adolescent. Cei doi s-au luat la bataie fiindca au gasit barul satului inchis

Un barbat de 51 de ani a fost ucis in seara zilei de vineri, 3 mai, de un tanar de 18 ani in localitatea nemteana Poieni. Cei doi au plecat impreuna la crasma satului in jurul orei 23. 00, dar au gasit localul inchis, motiv pentru care s-au luat la bataie.

Doi turisti din Ucraina plecati cu bicicletele pe Transfagarasan, gasiti aproape inghetati

Salvamontistii aflati la antrenamente pe Transfagarasan i-au gasit pe cei doi turisti din Ucraina care au pornit cu bicicletele imbracati cu haine de vara.

Doi sefi din Politia Romana, prinsi bauti la volan

Doi sefi din Politia Romana au fost prinsi bauti la volan vineri seara in Bucuresti, intr-o razie a Brigazii Rutiere. Celor doi le-a fost suspendat dreptul de a conduce. Unuia dintre ei i-a fost data amenda contraventionala, iar celuilalt urmeaza sa i se intocmeasca dosar penal, transmite Mediafax.

Rovana Plumb: Nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea romanilor!

Guvernul Dancila spune nu legumelor si fructelor de import care au o calitate proasta. Domnul presedinte Liviu Dragnea a spus ferm: nu mai acceptam legume si fructe din import care pun in pericol sanatatea.

TRAGEDIE! S-a lovit la GAT de 1 Mai, iar acum A PLECAT dintre noi! Doi copilasi au ramas ORFANI de mama...

O femeie 34 de ani), care fusese ranita grav la un festival de folk dedicat zilei de 1 Mai in orasul englez Padstow, a murit la spital, lasand doi copii orfani de mama, potrivit telegraph. co. uk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )