Libnet.ro
UNICEF

11:15

Unul dintre cei mai activi protestatari Rezist a murit la 33 de ani

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai activi protestatari Rezist a murit la 33 de ani

Alexandru Socol, fondatorul organizatiei Coruptia Ucide si unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei din 2017, a murit. Cunoscutii sai sugereaza ca tanarul ar fi suferit o depresie. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai mari sociologi romani, rapus de COVID-19

Vicepresedinte al Asociatiei Romane de Sociologie, fost deputat intre 1990 si 1992 si unul dintre cei mai apreciati sociologi romani, profesorul Cornel Constantinescu s-a stins din viata joi 17 decembrie, dupa ce a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

De ce a murit Alexandru Socol, protestatarul fotograf din Piata Victoriei

Alexandru Socol, unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei din 2017, membru al organizatiei Coruptia Ucide, a murit, surse apropiate acestuia sugerand ca ar fi suferit de depresie.

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

A murit Ioan Zanfirache, unul dintre cei mai buni antrenori romani de atletism

Ioan Zanfirache, unul dintre cei mai apreciati antrenori de altletism, a murit, la varsta de 67 de ani, in urma unui infarct, anunta Federatia Romana de Atletism FRA).

Editiadedimineata.ro: Povestea celui mai iubit ambasador la Bucuresti. Nonconformistul Coen Stork

Figura emblematica printre occidentalii care au sprijinit disidenta romaneasca in vremea comunismului, Coen Stork Coenraad Frederik Stork) a fost unul dintre cei mai activi diplomati occidentali pe vremea regimului Ceausescu. in 1988 si 1989, Coen Stork a jucat un rol esential in sprijinirea disidentilor din Romania Mircea Dinescu, Doina Cornea, Gabriel Andreescu, Radu Filipescu si altii). Dupa Revolutie, a contribuit la readucerea Romaniei si a societatii romanesti pe fagasul democratiei.

Doliu in lumea sportului. Antrenorul Ioan Zanfirache a murit la varsta de 67 de ani

Edoliuinlumea sportului. Unul dintre cei mai valorosi antrenori din atletismul romanesc, a decedat astazi, la varsta de 67 de ani, dupa ce a suferit un infarct miocardic. Ioan.

Eva Herzigova, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, infectata cu SARS-CoV-2

Eva Herzigova, in varsta de 47 de ani, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume, a anuntat joi seara pe Instagram ca a fost infectata cu SARS-CoV-2.

Una dintre cele mai atroce crime ale mafiei italiene revine in actualitate

Autoritatile italiene au anuntat vineri rearestarea unui mafiot implicat intr-unul din cele mai atroce acte de violenta ale mafiei - rapirea unui copil de 12 ani care a fost apoi ucis si dizolvat in acid, transmite dpa.

Studiu al unor universitati britanice: Reducerea taxelor pentru cei mai bogati nu ajuta economia

Reformele care reduc impozitele pentru cei mai bogati au ca rezultat o crestere a inegalitatilor fara a stimula economia, arata un studiu al universitatilor britanice LSE si Kings College London.

Sondaj: Nivelul de stres s-a dublat in pandemie pentru unul din patru angajati romani. Cei mai multi sunt epuizati

Peste 70% dintre angajatii romani care au participat la un sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs afirma ca nivelul de stres la locul de munca a crescut de la inceperea pandemiei de coronavirus, iar mai mult de un sfert dintre acestia apreciaza ca nivelul de stres chiar s-a dublat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )