Libnet.ro
UNICEF

10:15

Unul dintre cei mai cunoscuti arheologi este convins ca va gasi o comoara care sa rivalizeze cu cea din mormantul lui Tutankhamon

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai cunoscuti arheologi este convins ca va gasi o comoara care sa rivalizeze cu cea din mormantul lui Tutankhamon

John Romer, unul dintre cei mai cunoscuti egiptologi, e convins ca excavatiile din zona Luxor pot scoate la iveala mormantul fastuos al unui mare preot de acum trei milenii. Ar fi o descoperire care sa ajute industria de turism a Egiptului, atinsa dur de criza politica, scrie International Business Times. continuă pe Hotnews

15 ani de la lansarea francizei Matrix. 15 motive pentru care Neo ramane unul dintre cei mai iubiti eroi din filme

La inceputul anului 1999, americanii au facut cunostinta cu ceva ciudat si intrigant: primul trailer al misteriosului film numitThe Matrix. La 15 ani de la lansarea peliculei, Neo ramane unul dintre cei mai iubiti eroi de pe marile ecrane.

Cum a ajuns Connect-R, din vanzator de ziare, unul dintre cei mai de succes artisti

Desi este astazi unul dintre cei mai apreciati artisti de pe piata muzicala romaneasca, Connect-R nu a avut intotdeauna o viata roz. Din contra, a inceput sa munceasca de la o varsta frageda, vanzand ziare in intersectii, si a facut foarte multe sacrificii pentru a-si duce la bun sfarsit visul de a deveni artist.

Unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de sticla se va plange la CEDO pe Guvernul Moldovei

Glass Container Prim GCPrim), un mare producator de sticla si exportator din Republica Moldova, anunta cu regret ca va fi nevoit sa isi apere cauza si sa caute dreptate in instantele internationale, dupa ce nu a putut solutiona conflictul cu Vama in interiorul tarii.

Tragedie in familia unui celebru rapper! A murit!

Unul dintre cei mai cunoscuti si mai apreciati rapperi ai industiei muzicale actuale trece prin momente foarte grele in viata.

MM Stoica e rege la Rahova. E pazit de Ghenosu, cel mai temut interlop

Mihai Stoica are spatele asigurat la puscarie. El este protejat de Ghenosu, unul dintre cei mai temuti interlopi, care ii are la degetul mic pe gardienii de la Rahova si a devenit celebru datorita faptului ca facea sute de mii de euro dirijandu-si locotenentii prin telefon, chiar din celula.

SUA: Republicanii pregatesc lansarea lui Jeb Bush, fratele lui George W. Bush, in cursa prezidentiala din 2016

Unii dintre cei mai influenti oameni din Partidul Republican, dar si finantatorii formatiunii, au demarat o campanie in spatele usilor inchide pentru a il lansa pe Jeb Bush, fost guvernator al Floridei si fratele fostului lider de la Casa Alba, George W. Bush, in cursa prezidentiala din 2016. Ei au inceput deja discutiile privind strategia de strangere de fonduri pentru campania lui Jeb Bush. Republicanii sunt ingrijorati de faptul ca popularitatea guvernatorului de New Jersey, Chris Christie pana de curand bine pozitionat pe lista interna a Partidului Republican de posibili candidati la prezidentiale) este in scadere dupa un scandal care i-a afectat imaginea. In aceste conditii, Jeb Bush incepe sa fie privit drept candidatul ideal la Casa Alba, scrie Washington Post.

S-au inventat cei mai confortabili pantofi cu toc! Costa 500 de dolari perechea!

Pantofii cu toc fac piciorul sa arate foarte frumos, dar sunt de cele mai multe ori extrem de greu de purtat. Si totusi, un designer din Columbia sustine ca a creat cei mai confortabili pantofi cu toc pe care ii vei purta vreodata!.

Trei alpinisti vor sa devina cei mai tineri romani care urca pe Everest

Alpinistii Tiberiu Pintilie 29 de ani), Adrian Fako 26 de ani) si Oana-Maria Harabagiu 23 de ani) vor pleca pe 3 aprilie pe Everest, unde vor incerca sa devina cei mai tineri romani care escaladeaza cel mai inalt varf din lume, informeaza Mediafax.

Una dintre cele mai populare retele de matrimoniale iti cere sa nu mai utilizezi Firefox. De vina e noul director Mozilla

Noul director Mozilla a sustinut in 2008 o campanie anti-LGBT, iar OKCupid, unul dintre cele mai populare site-uri de dating online, riposteaza acum. Pe pagina principala, utilizatorii de Firefox sunt indemnati sa foloseasca alt browser si caracterizeaza compania drept dusmanul lor.

Supra-acciza de 7 eurocenti aduce Romania in randul tarilor cu cei mai scumpi carburanti. Cine pierde, cine castiga, unde se vor duce banii

In ultimii cinci ani, Romania s-a situat constant pe ultimele doua locuri in randul statelor UE in privinta preturilor la carburanti. Carburanti mai ieftini decat in Romania mai puteau fi gasiti doar in Bulgaria, ceea ce este si firesc avand in vedere puterea de cumparare foarte scazuta din cele doua state. Insa, de pe 1 aprilie, situatia s-a schimbat dramatic. In urma introducerii supra-accizei de 7 eurocenti care a dus la scumpirea unui litru de carburant cu 40-41 bani, Romania a urcat instantaneu mai multe trepte, ajungand chiar in prima jumatate a clasamentului, cel putin in privinta pretului la motorina. Mai grav este ca Romania a depasit si Ungaria cu preturile actuale la benzina si motorina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )