Libnet.ro
UNICEF

21:15

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, Octavian Dumitru Unc, a murit, sambata dimineata, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

A decedat prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta. Acesta era infectat cu Covid-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce s-a infectat.

Prof. dr. Octavian Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, a murit infectat cu COVID-19

Prof. dr. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti medici chirurgi din Constanta, fondator al unei clinici private si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, a murit, in aceasta dimineata, dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19.

A murit Vasile Barani, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti din Maramures

Muzica populara este in doliu. Unul dintre cei mai cunoscuti vioristi din Romania, maramuresanul Vasile Barani, s-a stins din viata in cursul noptii trecute.

Unul dintre cei mai mari producatori mondiali de smartphone-uri intra oficial in sase piete europene importante

Producatorul chinez de telefoane Vivo a anuntat o prima etapa de expansiune in Europa, urmand sa-si lanseze produsele in sase piete mari, printre care si Germania si Polonia. Vivo a fost infiintata in 2009, si-a inceput expansiunea internationala in 2014 si a vandut peste 100 de milioane de telefoane in ultimul an. Telefoanele Vivo sunt aduse si la noi de cateva magazine online, cele mai ieftine fiind sub 700 de lei, iar varful de gama peste 2. 500 de lei.

O somitate a Romaniei a fost rapusa de virus. Doliu mare in tara, in aceste clipe grele

Este doliu mare in tara dupa ce o somitate a Romaniei a fost rapusa de coronavrius. Octavian Dumitru Unc, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, a decedat, sambata dimineata, dupa ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Doliu in lumea medicala din Romania. O somitate din domeniul chirurgiei a murit de coronavirus Este .

A murit academicianul Virgil Enatescu, unul dintre cei mai geniali oameni din lume

Academicianul dr. Virgil Enatescu, considerat unul dintre cei mai geniali oameni din lume, a decedat joi, 22 octombrie, la varsta de 79 de ani. Fiica academicianului a postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare.

Pictorul Dan Virgiliu Dimulescu a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Artistul suferea si de diabet

Unul dintre cei mai cunoscuti pictori din Romania a decedat din cauza infectiei cu Covid-19. Dan Virgiliu Dimulescu, in varsta de 69 de ani, era internat la Spitalul Municipal Caracal, dupa ce a fost infectat cu.

S-a stins din viata unul dintre cei mai iubiti profesori din Gorj. Un om de o rara profunzime si intelepciune

Un iubit profesor de matematica, aflat la pensie, s-a stins din viata marti, 20 octombrie. Fostii elevii, dar si colegi au postat mesaje emotionante pe Facebook, prin care isi exprima regretul cu privire la decesul dascalului Gheorghe Negulescu, caruia ii poarta un mare respect.

Unul dintre cei mai importanti pictori romani, ucis de COVID. Virusul i-a afectat 80% din plamani

Este doliu in lumea artei, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti pictori de la noi din tara a murit rapus de coronavirus.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, s-a inrudit cu unul dintre cele mai controversate personaje politice din Romania

Razvan Burleanu 36 de ani), presedintele Federatiei Romane de Fotbal, si-a reprogramat nunta. Acesta se va insura anul viitor, dupa ce COVID-ul i-a dat toate planurile peste cap. Nasul de cununie va fi unul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )