Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului - in concert la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului - in concert la Bucuresti

Francois Lazarevitch, unul dintre cei mai cunoscuti flautisti ai momentului, artist care si-a dedica. continuă pe România Liberă

Malta: Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri, arestat in cazul asasinarii jurnalistei Daphne Caruana

Omul de afaceri maltez Yorgen Fenech a fost arestat miercuri in legatura cu ancheta privind asasinarea jurnalistei de investigatii Daphne Caruana Galizia, potrivit unor surse citate de Reuters. Fenech este.

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi Unul dintre politistii batuti, transferat la un spital din Capitala - Ministerul de Interne

Agresorii celor doi politisti din Valcea au fost prinsi in Slatina si au fost dusi la Parchet pentru audieri, a anuntat miercuri seara purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Monica Dajbog. Ea a precizat ca unul dintre cei doi politisti - care au fost deposedati de arme si batuti - este transferat la un spital din Capitala si urmeaza sa fie operat.

Cazul jurnalistei ucise in Malta: Un influent om de afaceri a fost arestat in timp ce incerca sa fuga cu iahtul

Politia din Malta l-a arestat pe Yorgen Fenech, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din aceasta tara, in cadrul investigatiei referitoare la asasinarea jurnalistei Daphne Caruana Galizia, au informat doua surse citate de Reuters, potrivit Mediafax.

Agresorii politistilor din Valcea au fost prinsi. Unul dintre agenti a fost adus de urgenta la Bucuresti, pentru operatie

Cei doi agresori din Valcea, care au batut crunt doi politisti, au fost prinsi, miercuri dimineata,pe raza judetului Slatina, iar unul dintre agenti a fost adus la Bucuresti pentru operatie. Suspectii.

BOMBA la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI! NU mai e niciun dubiu acum

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai iubiti actori din serialul Las Fierbinti! El il interpreteaza pe Ardiles, si, de curand, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

Ministru: Cei mai multi dintre teroristii straini din Turcia vor fi expulzati pana la finalul anului

Ministrul turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat marti seara ca Turcia ii va trimite in tara lor de origine pana la finalul anului pe cei mai multi dintre cetatenii straini care au luptat alaturi de gruparea terorista Stat Islamic si care se afla in aceasta tara, scrie Mediafax, citand Le Figaro.

Coruptia din Rusia compromite unul dintre proiectele spatiale preferate ale lui Putin: Frauda de aproape 200 de milioane de dolari la Vostocin

Noul proiect spatial al Rusiei, cosmodromul Vostocin, a inregistrat o pierdere de 11 miliarde de ruble 172 de milioane de dolari) din cauza coruptiei, mai multi oficiali fiind inchisi, relateaza BBC News.

Cum se descurca elevul Klaus Iohannis in perioada liceului. A fost intotdeauna printre cei mai buni din clasa

Presedintele Klaus Iohannis a absolvit scoala generala din Sibiu, sectia de germana, dupa care a intrat la actualul Colegiu National Samuel von Brukenthal, una dintre scolile de elita ale orasului. Directorul scolii dar si numerosi fosti colegi au doar cuvinte de lauda la adresa lui Iohannis, despre care spun ca a trecut fara niciun fel de probleme toate ciclurile educationale.

Cum reusesc companiile sa-si pastreze cei mai buni angajati - 5 metode care functioneaza

Retentia celor mai buni angajati nu este un lucru usor de facut in ziua de azi. iar angajatii cu adevarat valorosi reprezinta un real avantaj in orice companie. Locurile de munca evolueaza si odata cu schimbarile care au loc devine tot mai necesar sa.

HOROSCOP. Zodiile vedeta ale lui 2020.Noroc cu carul, oportunitati si iubire pentru cei mai norocosi din zodiac

Asteptam anul 2020 cu infrigurare si, ca de fiecare data, cu speranta ca va fi mai bine decat anul care se incheie. in primul rand, ne raportam la Jupiter, planeta norocului.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )