Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai Rusiei din Romania, despre Darius Valcov: Este produsul SRI

B1 B1,
Unul dintre cei mai cunoscuti oameni ai Rusiei din Romania, despre Darius Valcov: Este produsul SRI

Mircea Popa, personaj enigmatic, arestat la Revolutie, dupa o intalnire cu diplomati sovietici, vine cu declaratii soc despre eminenta cenusie a programului economic al PSD. Acesta sustine ca actualul. continuă pe B1

Marile evadari din puscariile din Romania. Cum a reusit Berila, unul dintre cei mai odiosi criminali romani, sa scape de trei ori din spatele gratiilor

Berila, unul dintre cei mai odiosi asasini din istoria criminalitatii romanesti, era un specimen uman cu fizic herculean si o mutra fioroasa, care umpluse de groaza intreaga tara. Pe seama sa s-au pus nu.

Tanarul care a devenit unul dintre cei mai buni generali ai istoriei. Era un intelectual modest si genial, iar numele sau insemna Glorie lui Baal

Unul dintre cei mai importanti generali si tacticieni militari ai istoriei a fost un fenician din orasul-stat nord-african Cartagina. Se numea Hannibal si a reusit cu o armata de mercenari sa terorizeze cea mai mare putere a lumii antice, Roma, influentand destinul lumii mediteraneene. Datorita geniului sau militar, Hannibal a intrat in galeria celor mai importanti generali alaturi de Napoleon si Caesar.

Veste dramatica! A murit Neil Simon, unul dintre cei mai de succes scriitori de pe Broadway

Neil Simon, legendarul dramaturg care a scris The Odd Couple si Barefoot in the Park, a murit la 91 de ani, conform TheGuardian. Scriitorul a murit duminica, in urma unor complicatii cauzate de.

Apelul disperat al unuia dintre cei mai mari fermieri romani: Opriti crima si sabotajul agriculturii romanesti

Dimitrie Musca, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici si unul din cei mai mari agricultori din Romania, lanseaza cu apel catre autoritati in plina criza de pesta porcina in care cer.

Generalul din campul tactic, trecut in rezerva

Generalul Dumitru Dumbrava, autorul celebrei expresii campul tactic din justitie, a fost trecut in rezerva. Dumbrava e considerat unul dintre cei mai controversati oameni de la conducerea serviciului.

Povestea impresionanta a unuia dintre cei mai mari lingvisti romani. A fost ranit la Marasesti si si-a luat doctoratul la Sorbona

Alexandru Rosetti, unul dintre cei mai mari filologi si lingvisti romani si europeni, a avut o cariera impresionanta, intinsa pe parcursul a aproape sapte decenii. Ranit in luptele de la Marasesti, Rosetti si-a luat doctoratul la Sorbona si a fost 42 de ani membru titular al Academiei Romane si membru corespondent al Academiei suedeze.

Surpriza! Simona Gherghe nu mai prezinta emisiunea Acces Direct singura

Din 27 august, Simona Gherghe prezinta emisiunea Acces Direct alaturi de Alex Velea, unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului. Sunt emotionat. Mi se pare o provocare. Si imi doream de mult.

Cinci oameni de afaceri cer in instanta CNAIR sa tina deschis Transfagarasanul sase luni pe an: inchiderea este un dezastru pentru turism

De aproape patru luni, cinci operatori de turism se judeca cu CNAIR, cerand ca Transfagarasanul sa fie deschis sase luni pe an, si nu patru luni ca pana acum. Omul de afaceri Dumitru Grecu, initiatorul procesului si unul dintre cei mai mari promotori ai Transfagarasanului, ne-a spus mai multe legat de motivele procesului si privind pierderile de milioane de euro cauzate de deschiderea doar 4 luni pe an a Transfagarasanului.

Reactia geniala a lui Putin, cand un luptator de MMA vine sa isi faca un selfie cu el in ring! VIDEO

Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Acesta este insa un mare fan al sportului, si in special al celui de contact, fiind un practicant extrem de talentat de Judo, disciplina in care detine.

VIDEO Cum a ajuns un dansator roman sa faca senzatie in cluburile din China. Cea mai mare agentie de talente din Los Angeles a batut palma cu el

La 26 de ani, Paul Moldovan a ajuns unul dintre cei mai solicitati dansatori din tara. Mai mult, a facut senzatie in cluburile din China, iar de curand a batut palma cu cea mai mare agentie de talente din Los Angeles, dupa ce a fost selectionat din peste 600 de dansatori din America si nu numai.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )