Libnet.ro
UNICEF

15:15

Unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari a fost diagnosticat cu cancer

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari a fost diagnosticat cu cancer

Peter Esterhazy, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari contemporani, in varsta de 65 de ani, sufera de cancer la pancreas . continuă pe România Liberă

Scriitorul maghiar Peter Esterhazy, diagnosticat cu cancer la pancreas

Peter Esterhazy, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori maghiari contemporani, in varsta de 65 de ani, sufera de cancer la pancreas, transmite Reuters.

Traumele fiicelor a doi dintre cei mai sangerosi criminali in serie din istorie: Credeam ca sunt fiica Diavolului, ca sunt rea si ca si eu voi rani oameni

Fiicele a doi dintre cei mai cunoscuti criminali in serie din lume au fost puse fata in fata pentru a discuta despre copilaria lor zbuciumata si despre momentele ingrozitoare in care au aflat adevarul despre cei pe care ii numeau parinti.

Subiectele zilei: Ancheta fara precedent in Parlament. Trei angajati au incasat ilegal lefuri mai mari, timp de 5 ani, fara sa ii prinda nimeni; Oprescu: Nu vreau sa mor in arest. Motivarea instantei: Viata lui nu este in pericol, nu exista expertiza; C.

Cazul Paul Goma: singur impotriva tuturor. Lui Paul Goma nu-i lipsea nimic sa devina unul dintre cei mai celebri si mai admirati scriitori romani contemporani, fosti contestatari ai regimului comunist. In Romania de azi, insa, mult mai cunoscut e numele. Cum si-a sters urmele Ponta printr-o ordonanta, dupa ce trei instante au decis ca a incalcat legea. Dupa ce trei instante din Romania - Curtea de Apel Cluj, o data si Curtea de Apel Bucuresti, de doua ori - au decis ca Guvernul Ponta a.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Cei mai rapizi instalatori din Romania au realizat bransamentul unei conducte sub presiune in doua minute si jumatate

Timisoara a fost, joi, gazda unui concurs dedicat instalatorilor in urma caruia au fost stabiliti cei mai rapizi instalatori din tara. Concursul, organizat in cadrul conferintei Eco-Impuls, se afla la prima editie, iar in cadrul competitiei, o echipa de instalatori din Constanta le-a dat o lectie de eficienta intalatorilor obisnuiti sa traga mata de coada.

Balonul de Aur: Lista preliminara a candidatilor - Barcelona si Real Madrid au cei mai multi nominalizati, cate sapte

FIFA a anuntat lista preliminara a candidatilor la castigarea Balonului de Aur 2015. Cei mai multi jucatori nominalizati ii au Barcelona si Real Madrid, fiecare cu cate sapte.

Doi jurnalisti AFP au fost atacati de soldati israelieni, in timpul unor manifestatii palestiniene

Doi jurnalisi ai AFP Agentia France Presse) au fost atacati de soldati israelieni, care le-au confiscat si distrus echipamentul. Andrea Bernardi, unul dintre cei doi, a fost pus la pamant si lovit cu arma,.

Tunelul secret de la Castelul Corvinilor care nu a fost descoperit vreodata: cat adevar contine controversata legenda

Unul dintre cele mai ciudate mituri care circula pe seama Castelului Corvinilor din Hunedoara este ca proprietarii cetatii ar fi construit un tunel secret, cu scopul de a se putea salva folosindu-l in timpul unui asediu. Niciun cercetator nu confirma legenda tunelului misterios, insa povestea acestuia continua sa aprinda imaginatia localnicilor si a turistilor.

Legatura dintre inaltime, greutate si sex: cine are parte de cei mai multi parteneri sexuali si cine ramane cu buza umflata

Numarul partenerilor sexuali poate varia, de la persoana la persoana, in functie de mai multi factori, iar ultimele cercetari ale specialistilor au demonstrat ca indicele de masa corporala si inaltimea se numara printre trasaturile care influenteaza acest aspect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )