Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii. continuă pe Adevărul

Cel mai periculos infractor roman, Ioan Clamparu, la Curtea de Apel Alba Iulia. Cap de porc vrea reluarea dosarului in care a primit 13 ani de inchisoare

Cel mai periculos infractor roman, interlopul Ioan Clamparu, condamnat la 13 ani de inchisoare pentru trafic de minori si trafic de persoane, a fost adus miercuri, 30 septembrie, la Curtea de Apel Alba Iulia unde s-a judecat o cerere a acestuia privind redeschiderea procesului in care a fost condamnat in 2011.

Flacarile au nenorocit o familie din Alba

Au fost momente de panica in localitatea Noslac din Alba. O locuinta a inceput sa arda, iar inauntru o batrana si nepoata ei cereau ajutor. Vecinii au sarit cu apa, iar cateva rude de-ale femeilor,.

Seful Garzii de Mediu din Alba, trimis in judecata

Seful Garzii de Mediu din Alba, Vasile Cornel, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, potrivit DNA.

Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric

Dupaanuntul NASA de luni, tot ce stim despre Marte este ca este o planeta inghetata, ostila, dar care are apa pe suprafata. Planeta Rosie reprezinta o optiune promitatoare pentru colonizare, iar teoriile despre cum vom face asta sunt nenumarate. Elon Musk, fondatorul Tesla Motors si CEO-ul SpaceX a discutat planurile sale cu privire la viitorul nostru [] Cum vom coloniza Marte: cel mai bun mod este si cel mai excentric Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in septembrie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania si in luna septembrie. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 7. 7% cota de piata.

SONDAJ: Popularitatea Angelei Merkel a ajuns la 54%, cel mai scazut nivel din ultimii patru ani

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a scazut pe fondul crizei privind imigratia, fiind la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, conform unui sondaj citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune

Toamna este perioada din an in care putem sa ne bucuram de cel mai gustos desert de sezon - galustele cu prune. Galustele cu prune autentice sunt acelea care au gustul copilariei. Pentru reteta celor.

Popularitatea Angelei Merkel, la cel mai SCAZUT nivel

Rata popularitatii cancelarului Germaniei, Angela Merkel, a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, pe fondul crizei refugiatilor.

Care este orasul cu cel mai mult trafic

Capitala Filipinelor, Manila, este orasul cu cel mai intens trafic rutier din lume, potrivit Indicelui Global de Satisfactie a Soferilor - un studiu realizat de Waze, populara aplicatie de trafic rutier si navigatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )