Libnet.ro
UNICEF

09:45

Unul dintre cei mai influenti sefi de companii de stat si-ar putea pierde functia dupa 20 de ani

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai influenti sefi de companii de stat si-ar putea pierde functia dupa 20 de ani

Incepand din 17 octombrie, 2017, conducerea Aeroportului International Avram Iancu Cluj va fi asigurata de membrii noului Consiliu de Administratie, selectati printr-o procedura independenta de recrutare. Consiliul Judetean Cluj, care este proprietar al regiei Aeroportului, a luat aceasta decizie in sedinta publica de vineri, in ciuda protestelor exprimate de actualul director David Ciceo. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei mai spectaculosi vulcani din lume a erupt. Avertisment de ultima ora de la MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Republica Indonezia ca, luni seara, vulcanul Agung din insula Bali a erupt, ia.

O lectie de bune maniere, un one-woman show cu Maia Morgenstern, o noua premiera la Teatrul Evreiesc de Stat

Miercuri, 20 septembrie si joi, 21 septembrie, de la ora 19. 00, la Teatrul Evreiesc de Stat, are loc premiera oficiala a one-woman show-ului O lectie de bune maniere de Jean-Claude Grumberg, unul dintre cei mai premiati si mai prolifici dramaturgi contemporani. Spectacolul, in regia lui Alexandru Berceanu, va fi jucat de actrita Maia Morgenstern.

80 de locuri de munca in noul magazin kika de pe Bd. Theodor Pallady, o investitie de peste 14 mil. euro. Cand va fi inaugurat?

Kika, unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti retaileri de mobila si decoratiuni din Austria, va deschide pana la finalul anului cel de-al doilea magazin al sau din Romania, in Bucuresti, in urma unei investitii de peste 14 milioane de euro. La.

Corespondenta din SUA. Ce teme referitoare la securitatea Romaniei a abordat Iohannis la intrevederile cu mai multi sefi de stat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, cu mai multi sefi de stat, dar si cu lideri ai unor organizatii internationale sau institutii europene. in cadrul acestora, Iohannis a abordat atat teme privind securitatea regionala, dezvoltarea relatiilor economice, dar si referitoare la proiectul european.

Romanul genial care a trait in saracie si a devenit om de stiinta. Unul dintre putinii savanti autohtoni recunoscuti pe plan international

Unul dintre cei mai mari matematicieni romani si unul dintre putinii recunoscuti pe plan international a fost Dimitrie Pompeiu. A fost un copil de taran care, printr-o ambitie si o sete nemasurate de stiinta, a reusit sa ajunga un adevarat inovator, fiind responsabil inclusiv de organizarea scolii matematice in Romania, un personaj cu o poveste si o evolutie fascinante.

Faze tari: Femeia care a ajuns la 111 ani pentru ca a baut whisky; Telefonul care nu foloseste baterie; Contul de Instagram care iti arata cele mai urate lucruri de pe Internet

Ana Cumpanas, romanca care i-a ajutat pe agentii FBI sa-l prinda pe John Dillinger, unul dintre cei mai faimosi mafioti americani. Faima gangsterului John Dillinger a inceput in. O studenta a mintit ca a fost violata de un taximetrist. Ce a suparat-o pe tanara. O studenta la Criminalistica a fost arestata dupa ce a adus acuzatii mincinoase la.

HORATIU MALAELE nu poate sta departe de public. Marele actor revine in cel mai nou spectacol de comedie, EDITIE SPECIALA (P)

Duminica, 24 septembrie, iubitorii de spectacole din capitala vor lua parte la o noua intalnire memorabila cu unul dintre cei mai indragiti actori de comedie din Romania.

BET-FI, singurul indice in crestere dintre cei analizati

In contextul unei evolutii negative a principalului indice al Bursei de Valori Bucuresti, BET, care s-a depreciat cu 1,52%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana perioada 13-20 septembrie), indicele societatilor de investitii financiare, BET-FI, a urcat cu 2,38%, reprezentand singurul cos de actiuni dintre cei analizati, care a crescut, in aceasta perioada.

Cum arata una dintre cele mai sexy politiste cand renunta la uniforma

Luiza Ciuclea este una dintre cele mai sexy politiste din Romania, iar tinara bruneta nu a scapat nici de ochii barbatilor din strainatate. Imaginile cu politista bruneta fac furori si peste.

Teatrul Evreiesc de Stat prezinta premiera spectacolului O lectie de bune maniere

Teatrul Evreiesc de Stat are bucuria si curajul de a anunta publicului premiera spectacolului O lectie de bune maniere, de Jean-Claude Grumberg, unul dintre cei mai premiati si prolifici dramaturgi contemporani. Interesant este ca Jean-Claude Grumberg are origini in Romania. Familia sa a fugit din tara pentru a scapa de legile rasiale si de pogromuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3126 seconds )