Libnet.ro
UNICEF

09:47

Unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, umilit de DNA

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, umilit de DNA

Statul paralel se prabuseste, iar acest lucruse petrece in mai multe feluri. Dezvaluirile, inregistrarile care au aparut au fost de fiecare data greu de inghitit de cei care vanturat aceasta teorie a. continuă pe Antena3

il recunosti? Azi e unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Asa il astepta, in urma cu 33 de ani, pe Mos Craciun

Acum este unul dintre cei mai cunoscuti barbati din Romania. Este sportiv, dar si tanar politician. E vorba despre luptatorul K1 Catalin Morosanu. Acum 33 de ani asteptandu-l pe Mosu?, este.

Tocmai A MURIT! Era unul dintre cei mai IUBITI ROMANI! Vestea MORTII a cazut ca un TRASNET (FOTO)

Aurel Gherghel s-a stins din viata la varsta de 79 de ani. A fost unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania. De numele sau se leaga cariera celor mai importanti.

DOLIU peste muzica populara! Unul dintre cei mai iubiti artisti a murit in floarea varstei... Durerea NE SFASIE sufletul

Tragediile din lumea muzicii populare romanesti par a fi fara sfarsit. Apreciatul cantaret Ionel Lucian Sipos, in varsta de doar 31 de ani, a trecut la cele sfinte si a aruncat din nou lumea folclorului.

Unul dintre cei mai mari impresari ai anilor `80 a murit

Aurel Relu Gherghel, unul dintre cei mai importanti organizatori de evenimente din anii 70-80 din Romania a incetat din viata in cursul zilei de miercuri, la varsta de 79 de ani. De numele sau se leaga.

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

Cei mai mari bancheri din Romania, mesaj fara precedent catre Guvern

Cei mai mari bancheri din Romania au lansat, vineri, un mesaj fara precendent catre Guvern, spunand ca noile masuri anuntate de Ministerul de Finante vor duce la cresterea costurilor de finantare ale populatiei, companiilor si statului, la majorarea inflatiei si implicit la erodarea puterii de cumparare.

Anuntul TERIBIL facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti actori din Romania. El a marturisit ca si-a descoperit pasiunea pentru teatru pe la 16 ani. Cred ca pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, cand am.

Financial Times: BVB se confrunta cu una dintre cele mai mari caderi din istoria sa

Bursa romaneasca se confrunta cu una dintre cele mai mari prabusiri din istoria sa dupa ce guvernul a anuntat noile taxe ce vor fi adoptate, scrie publicatia britanica de profil Financial Times.

Unul dintre cei mai importanti fotografi la Revolutia din 1989: Cat oportunism am vazut la balconul CC n-am intalnit in toata viata mea

In decembrie 1989, Paul Agarici era fotoreporter la revista Flacara. A plecat in mijlocul Revolutiei cu aparatul de fotografiat si cu 30 de filme si a reusit sa imortalizeze unele dintre cele mai importante momente petrecute in acele zile tulburi la Bucuresti.

Cu siguranta o stii! Ce s-a ales de cea mai SEXY PREZENTATOARE din Romania dupa ce SI-A DAT DEMISIA din TV! NU o mai recunosti (FOTO)

Daiana Anghel se afla in topul celor mai frumoase prezentatoare de stiri din Romania! Adebutat in televiziune la varsta de 21 de ani, la Tele 7 Deva. Apoi Daiana s-a mutat la Antena 1 Deva 2005), Antena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )