Libnet.ro
UNICEF

13:30

Unul dintre cei mai iubiti oameni de la Vocea Romaniei spune adevarul: Totul s-a aflat ACUM pentru prima data...

B1 B1,
Unul dintre cei mai iubiti oameni de la Vocea Romaniei spune adevarul: Totul s-a aflat ACUM pentru prima data...

Amir, unul dintre semifinalistii emisiunii Vocea Romaniei, care a facut parte din echipa lui Smiley, a lansat prima piesa, de debut, What You Want. Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca. continuă pe B1

Mihaela Buzarnescu, despre momentele dificile ale carierei: Am fost foarte aproape sa ma retrag. Cei mai multi mi spuneau ca sunt batrna si ca ar trebui sa-mi caut un loc de munca

Mihaela Buzarnescu traverseaza cea mai frumoasa perioada a carierei, reusind sa castige primul sau titlu WTA si sa ajunga pe locul 20 in clasamentul mondial. Jucatoarea de 30 de ani a povestit, intr-un interviu pentru WTA, despre momentele dificile ale carierei sale, cand a fost la un pas sa se retraga. Cei mai multi oameni nu credeau in mine. imi spuneau ca sunt cu adevarat batrana si ca ar trebui sa-mi caut un loc de munca, sa fiu antrenoare, a spus Mihaela Buzarnescu.

Alin Simota, ingenuncheat de justitie. Ce sentinta a primit milionarul controversat in dosarul de crima organizata

Magistratii au pronuntat sentinta in dosarul de crima organizata al afaceristului controversat Alin Simota, unul dintre cei mai bogati oameni din judetul Hunedoara.

De ce a scos Einstein limba in celebra sa poza

Albert Einstein a fost unul dintre cei mai destepti oameni care au trait vreodata. Fizicianul a fost fotografiat in dese randuri, insa in memoria colectiva a ramas o fotografie in care Einstein scoate.

Cum arata noul platou de la Vocea Romaniei si cum a decurs prima zi de filmari VIDEO

Pavel Bartos 43 de ani), prezentatorul show-ului Vocea Romaniei de la Pro TV, a facut un scurt tur al noului platou de filmare, care a suferit modificari.

Ce se intampla cu concurentii de la Vocea Romaniei dupa ce ies din Romania: Anunt SOC in showbiz...

Amir, semifinalist al echipei Smiley la Vocea Romaniei, a lansat prima sa piesa, de debut, What You Want. Am ales sa fac o piesa cu un vibe pozitiv pentru ca mi-am dorit dintotdeauna sa fac oamenii sa zambeasca.

(P) PeliFilip a asistat Forte Partners in cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman.

Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatia bucatori din intreaga lume, chef Joel Robuchon, a incetat din viata luni la varsta de 73 de ani, scrie Le Figaro. Acesta a sat la carma unora din cele mai vizite restaurante din.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai celebre si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie.

Cum a ales Marioara Murarescu piesa lui Dumitru Farcas pentru genericul Tezaur Folcloric, unul dintre cele mai cunoscute si contestate din Romania comunista

Marele taragotist Dumitru Farcas a murit pe 7 august la varsta de 80 de ani. Poate una dintre cele mai puternice amintiri cu care vom ramane este celebra piesa de generic a emisiunii Tezaur Folcloric. Realizatoarea Marioara Murarescu a povestit in urma cu mai multi ani motivul pentru care a ales acea melodie, dar si ca au fost multi care au criticat-o pentru amazoana din imagini.

Opt dintre cei noua indici ai bursei, in crestere

Prime Transaction: Circa o treime din rulaj, data de titlurile Banca Transilvania Opt dintre cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat prima zi de tranzactionare a saptamanii in teritoriul pozitiv, pe fondul unui rulaj de aproximativ 4,79 milioane de euro, mai putin de jumatate din valoarea medie inregistrata in acest an, de 9,32 milioane de euro, in conditiile in care prin piata deal nu a fost consemnata nicio tranzactie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )