Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Unul dintre cei mai mari consumatori industriali din Romania vrea sa cumpere gaze din Rusia

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai mari consumatori industriali din Romania vrea sa cumpere gaze din Rusia

Cel mai mare consumator de gaze din Romania pare hotarat sa renunte la cumpararea de gaze din productia interna. Contractul ar urma sa fie semnat pe o perioada de pana la zece ani, iar cantitatea totala de gaze care ar urma sa fie cumparata este de aproximativ 7 miliarde de metri cubi. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca.

A mai MURIT un om al PACII! Unul dintre cei mai apreciati GANDITORI ai secolului ne-a parasit (FOTO)

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati ganditori francezi impotriva violentei, razboiului si totalitarismului, Pierre Hassner, s-a stins din viata, sambata, la Paris, a anuntat Institutul de Studii Poli.

Un camerunez de 21 de ani a mers la unul dintre cei mai bogati romani si l-a intrebat imi dai si mie cateva mii de euro sa plec in concediu? Ce a urmat

Anatole Abang 21 de ani) nu va ajunge la FCSB din cauza pretentiilor financiare. Chemat de Becali de la Ploiesti la Bucuresti, Abang a ajuns cu doua ore mai tarziu decat ora stabilita cu omul de afaceri, iar.

Studenta care reprezinta Romania la cel mai prestigios eveniment arhitectural din lumeLa Biennale di Venezia

Irina Petra Gudana 25 de ani) este studenta in anul VI la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti si unul dintre cei mai talentati tineri arhitecti din Romania. in acest an, reprezinta Romania la cea de-a 16-a editie a Expozitiei Internationale de Arhitectura, cu proiectul Mnemonics, care vorbeste despre spatiile copilariei noastre si despre importanta spatiului public in viata oraselor romanesti.

Doi dintre cei mai indragiti actori din Game of Thrones urmeaza sa se casatoreasca. Cand va avea loc mult asteptatul eveniment

Actorii Kit Harington si Rose Leslie, care au format un cuplu in serialul Game of Thrones, urmeaza sa se casatoreasca pe 23 iunie in Scotia. Kit Harington si Rose Leslie s-au cunoscut in anul 2012,.

Cum a ajuns Stefan cel Mare sa lupte umar la umar cu cel mai mare dusman al sultanului otoman Mahomed al II-lea

Uzun Hasan a fost unul dintre cei mai mari domnitori azeri si unul dintre cei mai mari dusmani al Imperiului Otoman. in anul 1472, Hasan a atacat Imperiul Otoman, primind sprijin si din partea lui Stefan cel Mare. Acesta a obtinut cateva victorii importante, insa in cele din urma a trebuit sa se recunoasca infrant.

Doliu in Romania. O personalitate importanta s-a stins din viata

Profesorul universitar Constantin Milica a murit luni dimineata. El era unul dintre cei mai cunoscuti si pretuiti specialisti in Fiziologia Plantelor si Fitoterapie din tara, fiind cadrul didactic la.

INEDIT! Preotul Constantin Necula va alerga la MARATON pentru o cauza caritabila: Nu am mai alergat la un maraton, desi sunt intr-un maraton continuu.

Unul dintre cei mai populari si iubiti preoti romani, Constantin Necula mai face un gest ce-i sporeste simpatia publicului. Prelatul a decis sa isi lase pentru cateva ore, sambata, sutana si sa se.

Lucruri putin stiute despre Mircea cel Batran. Nascut intr-o familie puternica cu origini sarbesti sau grecesti, isi ura fratele

Mircea cel Vechi sau cel Batran, cum este cunoscut in istoriografia romaneasca, este unul dintre cei mai faimosi voievozi romani din Evul Mediu. A fost un principe puternic, atasat traditiilor occidentale si care a incercat sa mentina independenta tarii sale in fata marilor puteri ale vremii. Despre originile sale se stiu insa foarte putine lucruri, existand numeroase controverse.

VIDEO Cum arata videoclipul care promoveaza unul dintre cele mai frumoase judete ale Romaniei

A fost realizat primul videoclip de promovare turistica a judetului Bihor, fiind prezentat ca poarta vestica a Transilvaniei. Videoclipul prezinta cateva dintre cele mai spectaculoase zone din Muntii Apuseni, dar si imagini din Oradea si Baile Felix. Acesta va fi urmat de altele mai scurte, care vor prezenta principalele destinatii turistice din Bihor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )