Libnet.ro
UNICEF

22:30

Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

B1 B1,
Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori TV din Romania, AMENDA URIASA primita in Paris. Ce greseala a facut

Celebrul realizator de televiziune Dan Negru a fost amendat de politistii din Paris cu 135 de euro, pentru ca a fost prins ca statea pe telefon, la volan. Am platit 135 de euro amenda in Paris pentru ca. continuă pe B1

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a ncetat din viata

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times, citat de News. ro.

Paginademedia.ro: Kanal D, n discutii cu Internet Corp, unul dintre cei mai importanti jucatori din online

Discutii intre doi jucatori importanti de pe piata media - anunta Paginademedia. ro, care precizeaza ca, potrivit informatiilor sale, grupul Dogan care opereaza postul de televiziune Kanal D), este in tratative cu Internet Corp pentru o eventuala tranzactie.

Un camerunez de 21 de ani a mers la unul dintre cei mai bogati romani si l-a intrebat imi dai si mie cateva mii de euro sa plec in concediu? Ce a urmat

Anatole Abang 21 de ani) nu va ajunge la FCSB din cauza pretentiilor financiare. Chemat de Becali de la Ploiesti la Bucuresti, Abang a ajuns cu doua ore mai tarziu decat ora stabilita cu omul de afaceri, iar.

O apreciata STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

A murit Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani

Philip Roth, unul dintre cei mai mari scriitori americani, a incetat din viata marti, la varsta de 85 de ani, anunta The New York Times.

Doi dintre cei mai indragiti actori din Game of Thrones urmeaza sa se casatoreasca. Cand va avea loc mult asteptatul eveniment

Actorii Kit Harington si Rose Leslie, care au format un cuplu in serialul Game of Thrones, urmeaza sa se casatoreasca pe 23 iunie in Scotia. Kit Harington si Rose Leslie s-au cunoscut in anul 2012,.

Alba Fest 2018: cei mai tari artisti din Romania vin la Alba Iulia. Primaria pune la bataie 700.000 de lei

Editia din 2018 Alba Fest se va desfasura in perioada 8-10 iunie in inima Transilvaniei, la Alba Iulia, unde vor ajunge mai multi artisti din topurile muzicale de la noi din tara. Inna, Andra, Smiley, Carlas Dreams, Parazitii, B. Mafia, Antonia sunt cap de afis anul acesta.

Stare de alerta in mai multe localitati din Romania. Oamenii au fost invadati de lacuste

Este stare de alerta in Harghita, dupa ce lacustele au invadat peste 1. 000 de hectare de culturi din trei localitati. Ministerul de Interne a declarat la solicitarea Comitetului Judetean pentr Situatii de.

DACIA a lansat masina pe care si-o permite si un student: Cum arata cel mai ieftin model din Romania! (FOTO)

Dacia Student este masina proiectata in timpul regimului comunistpentru a fi pusa la dispozitia studentilor. Desi este o masina precara, mica, cheltuielile de intretinere reduse o faceau.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )