Libnet.ro
UNICEF

17:45

Unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii a plecat de la un concert pentru ca era filmat cu un smartphone

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii a plecat de la un concert pentru ca era filmat cu un smartphone

Unul dintre cei mai cunoscuti pianisti din lume si-a suprins publicul dupa ce a iesit de la un concert, enerat de faptul ca un spectator il filma cu smartphone-ul, relateaza BBC. Krystian Zimerman, 56 de ani, s-a intors pe scena dupa cateva momente si a declarat: Distrugerea muzicii din cauza YouTube-ului este uriasa. continuă pe Hotnews

Dorin Giurgiuca, unul dintre cei mari mari jucatori de tenis de masa, a murit la varsta de 67 de ani

Romanul Dorin Giurgiuca, caracterizat adesea drept unul dintre cei mai mari judecatori de tenis de masa din istorie, a murit la varsta de 67 de ani, in urma unei crize hepatice, potrivit Adevarul. De-a lungul.

Dorin Giurgiuca, unul dintre cei mai mari jucatori de tenis de masa din toate timpurile, a murit la 67 de ani

Povestea campionului de tenis de masa Dorin Giurgiuca este tulburatoare si merita sa fie cunoscuta de toti iubitorii sportului cu mingea de celuloid din Romania. Acesta a murit la varsta de 67 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Casatorita cu unul dintre cei mai sexy actori, viseaza la o actrita hot

Sosita la studiourile Fox pentru a participa la emisiunea Fox Friends din 4 iunie, a avut amabilitatea.

A fost la un pas de MOARTE din cauza SEXULUI oral. E unul din cei mai mari actori de la Hollywood

In varsta de 68 de ani, actorul Michael Douglas a povestit cu mare sinceritate despre cauza imbolnavirii sale de cancer la gat. Actorul spune ca din cauza sexului oral, actorului i-a aparut tumoarea.

Topul brandurilor auto cu cele mai mari cheltuieli de publicitate

In ciuda predictiilor negative cu privire la evolutia pietei, producatorii auto nu stau pe loc la capitolul promovare. mediaTRUST, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de monitorizare, prezinta vizibilitatea brandurilor auto in publicitate,.

King, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste studioul din Bucuresti si recruteaza

Studioul King din Bucuresti, al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri din lume, isi mareste echipa si isi extinde sediul, ocupand si cel de-al doilea etaj al cladirii Unirii Factory. Succesul tot mai multor jocurilor din portofoliul King a.

Unul dintre cele mai utilizate medicamente impotriva febrei, retras de pe piata si in Romania. O bacterie periculoasa, descoperita de cercetatori

Fervex, unul din cele mai prescrise medicamente impotriva febrei, a fost retras de pe piata, dupa ce s-a descoperit in compozitia sa o bacterie periculoasa. Astfel, toate loturile de Fervex pentru copii si adulti.

Caru' cu Vedete: Andreea Marin a recunoscut relatia cu medicul turc: Suntem de 3 luni impreuna; Vica Blochina: Am plutit dupa ce am fumat marijuana cu sotul Elenei Basescu; Rocsana Marcu, complet uda, in chilotei, cu sanii la vedere!

Iata cum arata noile silicoane ale Loredanei Chivu! Asistenta tv si-a expus nurii pe internet!Loredana Chivu a suferit, zilele trecute. Unul dintre cei mai mari actori ai lumii, americanul Michael Douglas, marturiseste cu nonsalanta: Sexul oral mi-a provocat cancer.

VIDEO Fotbalul mondial a mai pierdut o legenda. Ballack s-a retras de tot din joc

Michael Ballack a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-a avut Germania vreodata, mijlocasul de 36 de ani evoluand de 98 de ori pentru nationala panzerelor.

VIDEO EXCLUSIV Mircea Cartarescu: Romania e un loc care nu-mi mai place

Socotit unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, Mircea Cartarescu a declarat, in exclusivitate pentru Adevarul, ca ramane in tara, dar ca se retrage din spatiul public.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )