Libnet.ro
UNICEF

15:30

Aparitie uluitoare de 37 de metri, pe un deal: Una din cele mai mari enigme ale arheologiei

Playtech Playtech,
Aparitie uluitoare de 37 de metri, pe un deal: Una din cele mai mari enigme ale arheologiei

Localnicii s-au minunat cand au vazut fenomenul. Ce a aparut pe un deal? Oamenii s-au uitat lung la figura de 37 de metri. Specialistii nu-si explica nici acum cum se poate intampla asa ceva. Enigma arheologiei. Aparitia de 37 de metri de pe un deal Liniile Nazca trezesc din nou semne de intrebare asupra fenomenului . continuă pe Playtech

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Lionel Messi: Inegalitatea este una din marile probleme ale societatii noastre

Capitanul selectionatei de fotbal a Argentinei, starul Lionel Messi, a opinat ca inegalitatea sociala este una dintre cele mai mari probleme ale societatii si este esential ca persoanele defavorizate sa aiba acces la apa, electricitate si alimente in timpul pandemiei de coronavirus, noteaza EFE.

FATA DE LUNA AUGUST Cresteri usoare pentru activele a patru din cele cinci SIF-uri, in septembrie

Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 32,5% pentru SIF Transilvania si 64,5% in cazul SIF Muntenia Valoarea Activului Net VAN) a patru din cele cinci SIF-uri a cunoscut cresteri usoare, in luna septembrie, comparativ cu august, reiese din informatiile raportate de societatile de investitii financiare catre Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )