Libnet.ro
UNICEF

14:00

Unul dintre cei mai simpatici antrenori din fotbalul romanesc este grav bolnav. Mesaje catre suporteri pentru strangere de fonduri

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai simpatici antrenori din fotbalul romanesc este grav bolnav. Mesaje catre suporteri pentru strangere de fonduri

Politehnica Iasi si ACS Poli Timisoara fac apel la fani pentru a-l sustine prin donatii pe Ionut Popa, care este grav bolnav. continuă pe Adevărul

P Clinica Gynera Bucuresti se alatura grupului FutureLife, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de fertilizare in vitro la nivel global

Cu o cifra de afaceri in 2018 de peste 2,5 milioane euro exclusiv din servicii de reproducere asistata si cu o crestere semnificativa si constanta in ultimii 10 ani, Gynera a atras in mod evident interesul marilor jucatori internationali din domeniu. Piata serviciilor medicale din domeniul reproducerii asistate este in continua expansiune la nivel national si international, pe fondul schimbarilor sociale si al reducerii fertilitatii. in Romania domeniul s-a dezvoltat rapid, caracterizandu-se in prezent printr-un nivel inalt de utilizare a tehnologiilor avansate si performanta.

DigiSport: Messi a facut show pe Maracana. Dar nu Leo, ci Mateo, unul dintre cei 3 baieti

Leo Messi s-a calificat in semifinalele Copei America cu Argentina dupa 2-0 cu Venezuela, insa superstarul nu a stralucit pe teren. Un alt Messi l-a eclipsat pe Maracana - este vorba de fiul sau, Mateo, care a asistat la meci alaturi de fratele sau, Thiago, si de mama sa, Antonella Rocuzzi.

Mii de femei au navalit pe actorul turc Burak Ozcivit intr-un mall din Bucuresti!

Burak Ozcivit, unul dintre cei mai indragiti actori din serialele turcesti, s-a intalnit ieri cu fanii din Romania intr-un mall din Bucuresti! Iata cum a fost la eveniment! .

Cine este tanarul care a fost ucis pe trecerea de pietoni de un milionar din Cluj

Un milionar din Cluj a ucis un tanar pe trecerea de pietoni, luni dupa-amiaza. Daniel Dumitras, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, la iesirea din parcarea unui imobil, ar fi.

Compozitorul muzicii din La Vita e Bella, prezentat de Madalina Ghenea la Bucuresti!

Unul dintre cei mai mari pianisti, compozitori si dirijori italieni ai tuturor timpurilor, maestrul Nicola Piovani, a sustinut ieri seara concertul Italia in energia muzicii, eveniment desfasurat la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei.

Fotbalistul transferat peste hotare dupa ce patronul echipei Panathinaikos a vorbit personal cu Ceausescu

Unul dintre cei mai apreciati fotbalisti din perioada de glorie a echipei FC Arges, cu care a iesit campion in 1979, Doru Nicolae a fost unul dintre primii fotbalisti transferati peste hotare in regimul comunist, si asta dupa ce patronul echipei Panathinaikos Atena a vorbit personal cu Nicolae Ceausescu.

Business report: Romanii se feresc sa isi negocieze salariul la interviu; Creditele pentru populatie au crescut de 3 ori mai mult decat cele pentru firme; Un fermier da gratis trei tone de fructe pentru ca samsarii care au vrut sa-i cumpere productia i-a

Capitala Romaniei, in topul Ryanair al destinatiilor ieftine. Capitala Romaniei este prima destinatie din. Un mare producator german, cu doua fabrici in Romania, concediaza 6. 000 de oameni. Unul dintre cei mai cunoscuti.

Business report: Top 100+. Profiturile celor mai mari firme din Romania; Segmentul 20-34 de ani: unul din cinci nu invata, nu lucreaza, nu se instruieste pentru munca; Trenurile de metrou CAF si Bombardier s-au defectat in 2019 mai des decat garniturile

Romania a urcat 20 de locuri in Topul tarilor cu cele mai bune reputatii din lume. Romania ocupa locul 42 in topul mondial al statelor cu cea mai buna reputatie un avans de 20 de locuri comparativ. Petrolul contaminat: misterioasa criza rusa care era cat pe ce sa paralizeze mari rafinarii din Europa. in Nikolaievka, la est de o cotitura a fluviului Volga, spun autoritatile, cloruri corozive au intrat, in aprilie.

in Franta s-a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria tarii

In Franta s-au inregistrat 44,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din istoria tarii, canic.

ACTIONARII TERAPLAST: Fuziunea dintre subsidiarele Teraplast Recycling si Politub, aprobata

Actionarii Teraplast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, au anuntat, astazi, aprobarea de principiu a fuziunii dintre subsidiarele Teraplast Recycling si Politub, prin absorbtia de catre Teraplast Recycling a societatii Politub.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )