Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este tanarul care a fost ucis pe trecerea de pietoni de un milionar din Cluj

Antena3 Antena3,
Cine este tanarul care a fost ucis pe trecerea de pietoni de un milionar din Cluj

Un milionar din Cluj a ucis un tanar pe trecerea de pietoni, luni dupa-amiaza. Daniel Dumitras, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Cluj-Napoca, la iesirea din parcarea unui imobil, ar fi. continuă pe Antena3

Director la stat, bonus de 216 salarii. Cine este tanarul sef de companie

Un tanar director la o companieNuclearelectrica cere ca la final de an sa i se acorde bonus 216 salarii. Cosmin Ghita a devenit sef de companie in guvernarea Mihai Tudose. Potrivit datelor.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Simona Halep joaca joi, 27 iunie, de la ora 14:30, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, impotriva numarului 5 mondial, Angelique Kerber. Simona a vorbit despre duelul cu sportiva din Germania, despre care a spus ca este foarte periculoasa. Va fi a 11-a intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis. Angelique .

Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare. Aparitiile extravagante, strans legate de cercurile mondene in care se invarte

Lizeta Haralambie este cunoscuta ca fiind avocata lui Radu Mazare. De la prima aparitie publica nu titualura sa a atras atentia tuturor, ci felul in care se imbraca aceasta. Postarile sale din mediul online o arata ca fiind o impatimita a lumii mondene, de unde stilul extravagant. Lizeta Haralambie: aparitii ametitoare din lumea mondena Lizata .

Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

George Puscas, 23 de ani, nascut in Marghita, Bihor, inceput bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsa, legenda a tricolorilor. Batea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U. S Citta di Palermo. Cine este George Puscas, atacantul nationalei Romaniei U21, si ce poveste are George Puscas .

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

Accident cumplit la Cluj! Un tanar de 33 de ani, care traversa pe trecerea de pietoni, a fost lovit mortal

Un tanar de 33 de ani si-a pierdut viata intr-un accident petrecut in Cluj. Acesta se afla pe trecerea de pietoni, iar la un moment dat un sofer care conducea un Jaguar il loveste. Impactul a fost atat de.

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

Fostul europarlamentar ALDE Renate Weber a fost numita, miercuri, in functia de Avocat al Poporului. Renate Weber s-a nascut la data de 3 august 1955 in orasul Botosani. A absolvit in anul 1979 Facultate.

Cine este farmacistul care a donat o avere pentru construirea unuia dintre cele mai mari spitale din Prahova

Scandalul legat de modul in care sunt tratati bolnavii in spitalele din Romania are radacini adanc infipte in trecutul tarii. Vizite inopinate ale autoritatilor centrale in unitatile medicale din teritoriu nu au fost inventate de actualii guvernanti, acestea se faceau inca din secolul al XIX-lea.

Digi 24: Ministrul Sportului nu stie cine este capitanul Romaniei U21. Raspunsul uluitor al oficialului roman VIDEO

Ministrul Tineretului si Sporturilor pare sa nu stie nici macar in ziua marii semifinale a tricolorilor mici cu Germania, cine e capitanul acestei echipe-revelatie. A auzit, ca si restul europenilor, de Ianis Hagi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )