Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din istorie a implinit 100 de ani

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din istorie a implinit 100 de ani

A venit, a taiat, a cucerit. in urma cu exact o suta de ani iluzionistul P. Selbit a pus o femeie intr-o cutie pe scena teatrului Finsbury Park Empire din Londra si a taiat lemnul dintr-un capat in celalalt, creand unul dintre cele mai cunoscute numere de magie din toate timpurile, relateaza NBC News. continuă pe Hotnews

127 de ani de la nasterea Ecaterinei Teodoroiu. Eroina de la Jiu a avut o poveste de viata remarcabila si ramane una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria Romaniei

In 14 ianuarie 1894, in comuna Vladeni, judetul Gorj, se nastea cea care avea sa devina una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria nationala, o personalitate al carui nume se confunda cu lu.

in Italia a inceput unul dintre cele mai ample procese anti-mafia din istoria tarii, care include peste 330 de inculpati

In Italia a inceput, miercuri, unul dintre cele mai ample procese anti-mafia din istoria tarii, cu peste 330 de mafioti si asociati ai lor care acuzati de o serie fapte, intre care extorcare de bani, trafic de droguri si furt, transmite Reuters.

Unul dintre cei mai apreciati medici romani din strainatate s-a vaccinat anit COVID-19. Este singura arma pe care o avem

Unul dintre cei mai apreciati medici romani care activeaza in strainatate s-a vaccinat impotriva COVID-19. Medicul cardiolog Alexandru Mischie 41 de ani) este coordonatorul activitatii de cardiologie interventionala si al unitatii de terapie intensiva coronariana de la Spitalul Montlucon, din Franta, si ocupa, totodata, functia de presedinte al grupului de lucru in cardiologie al International Society for Telemedicine and eHealth.

ingeri din era covidiana, una dintre cele mai inedite expozitii de arta plastica in pandemie

Un renumit pictor botosanean, Liviu Soptelea a organizat una dintre cele mai inedite si autentice expozitii de arta plastica din aceasta perioada. Mai precis, acesta si-a expus trairile din era covidiana in 12 lucrari care trateaza angoasele, dramele dar si speranta oamenilor afectati de COVID-19.

Gala unuia dintre cele mai importante premii de poezie din Romania, amanata. Premiul pentru debut, ac0rdat online

Acordarea celui mai important premiu literar de Ziua Culturii Romane a fost amanat din cauza pandemie. Totodata premiul national pentru debut literat a fost decernat on-line. Activitatile de la Botosani au fost multe reduse.

Cum a ajuns celebra Iulia Albu si care au fost cele mai mari scandaluri in care a fost implicata

Iulia Albu, pe numele de fata Vochita, s-a nascut pe data de 28 iulie 1981, la Pitesti, avand varsta de 39 de ani. Este de profesie stilista si critic de moda si este o vedeta de televiziune din Romania, extrem de controversata. Iulia Albu este si unul dintre cei mai influenti fashion editori romani, cu .

VIDEO Renault readuce un model legendar din trecut - Renaultb 5 va fi o masina electrica de oras ce va fi lansata peste cativa ani

Renault a reinviat unul dintre cele mai populare modele din anii 70, Renault 5, care a fost prezentat joi sub forma de prototip full-electric care va fi lansat peste cativa ani si va fi, probabil, produs in Franta. Renault a anuntat planul de redresare si va lansa 14 modele noi pana in 2025, dintre care sapte modele 100% electrice.

Cyberpunk 2077, din nou sub reflector: creatorul isi cere scuze pentru dezastru

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai bune si cele mai proaste jocuri din ultimul deceniu. Din acest motiv, co-fondatorul studiului CD Projekt Red a decis sa-si ceara scuze. Cyberpunk 2077 a.

Secretul omletei perfecte. Se face doar din 4 ingrediente si e preferata chefilor celebri

Desi este unul dintre cele mai consumate preparate la micul dejun in intreaga lume, putini sunt cei care stiu secretul omletei perfecte. Chefii celebri spun clar: se face doar din 4 ingrediente bine alese. Trucuri pentru o omleta perfecta Usor de facut, deliciosul preparat mancat de toata lumea la micul dejun are un secret stiut .

O suta de regizori de teatru, intr-un proiect al Teatrului National din Craiova

Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, unul dintre cele mai importante teatre din tara, cu o .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )