Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai apreciati medici romani din strainatate s-a vaccinat anit COVID-19. Este singura arma pe care o avem

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cei mai apreciati medici romani din strainatate s-a vaccinat anit COVID-19. Este singura arma pe care o avem

Unul dintre cei mai apreciati medici romani care activeaza in strainatate s-a vaccinat impotriva COVID-19. Medicul cardiolog Alexandru Mischie 41 de ani) este coordonatorul activitatii de cardiologie interventionala si al unitatii de terapie intensiva coronariana de la Spitalul Montlucon, din Franta, si ocupa, totodata, functia de presedinte al grupului de lucru in cardiologie al International Society for Telemedicine and eHealth. continuă pe Adevărul

Cum a ucis COVID-19 unul dintre cei mai buni medici de pe malul Borcei

Unul dintre cei mai apreciati medici din Calarasi a fost rapus de infectia cu COVID-19. La doar 62 de ani, dr. Victor Verinceanu a pierdut lupta cu noul coronavirus marti dimineata, 12 ianuarie.

Sheldon Adelson, figura controversata a politicii americane si unul dintre cei mai bogati oameni din lume, a murit la varsta de 87 de ani

Mogulul american al cazinourilor Sheldon Adelson, unul dintre cei mai bogati oameni din lume si un sustinator puternic al presedintelui republican Donald Trump, a decedat marti la varsta de 87 de ani, anunta Reuters.

Cum a ajuns celebra Iulia Albu si care au fost cele mai mari scandaluri in care a fost implicata

Iulia Albu, pe numele de fata Vochita, s-a nascut pe data de 28 iulie 1981, la Pitesti, avand varsta de 39 de ani. Este de profesie stilista si critic de moda si este o vedeta de televiziune din Romania, extrem de controversata. Iulia Albu este si unul dintre cei mai influenti fashion editori romani, cu .

Doliu in lumea muzicii. Cantaret, gasit mort intr-o camera de hotel din Pitesti: Adio, prieten drag

O moarte subita a avut loc noaptea trecuta intr-un hotel din Pitesti. Victima este un un cantaret francez, cunoscut sub numele de DJ Pascal, unul dintre cei mai iubiti DJ ai orasului Pitesti. Cei care au descoperit tragedia au fost chiar angajatii hotelului. Ce au gasit politistii in camera in care era cazat cantaretul Pascal .

Din ce face Cove multi bani, de fapt. Ce loc de munca mai are, pe langa cel de la Vorbeste Lumea

Desi ati crede ca salariul de la Vorbeste lumea este singura sa sursa de venit, indragitul prezentator de la Pro TV are o functie la care nu multi se asteptau. Iata din ce face, de fapt, Cove multi bani. Cove, director la un teatru renumit din Bucuresti Este, cu siguranta, unul dintre cei mai carismatici .

De ce nu se poate casatori Mihai Traistariu. Ce trauma a avut artistul

Fara doar si poate este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Cu toate acestea, cantaretul are o mare durere sufleteasca. Desi are o cariera frumoasa si mereu il vedem zambind, se pare ca pe plan sentimental, Mihai Traistariu a avut dintotdeauna ghinion. De ce nu se va casatori Mihai Traistariu. Ce moment din .

Alex Gavan, marturie emotionanta de pe muntele K2: Aerul ce iti patrunde in plamani doare, la propriu

Alex Gavan, unul dintre cei mai apreciati alpinisti din Romania si din Europa, se afla de pestre trei saptamani intr-o noua expeditie, la finalul careia spera sa fie primul roman care escaladeaza fara oxigen suplimentar in sezonul de iarna varful K2 din Himalaya, al doilea ca inaltime din lume, dupa Everest.

Electrica, locul in care se refugiaza pensionarii si consilierii din zona ordinii publice si sigurantei nationale

Electrica SA, cel mai mare distribuitor de energie din tara si unul dintre cei mai importanti furnizori, este o companie puternic controlata de interese ale entitatilor de stat, chiar daca, teoretic, este o companie privata, dupa listarea pe bursa din 2014. Statul roman este cel mai mare actionar, insa nu si majoritar, fapt care scapa Electrica de controalele Curtii de Conturi sau de aplicarea Legii 1112016 privind managementul corporativ. Astfel, Electrica este o companie in care multe dintre numirile in functii de directori sunt controversate. Vezi patru cazuri de persoane venite din zona ordinii publice si sigurantei nationale pe functii de conducere in Electrica.

A murit Liviu Tulbure, unul din cei mai cunoscuti fotografi din Timisoara. A pierdut lupta cu boala COVID

Liviu Tulbure, fotograful Muzeului de Arta din Timisoara, unul din cei mai cunoscuti artisti fotografi banateni, a pierdut lupta cu boala COVID.

Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Despre Speak si Stefania nu s-au auzit lucruri prea bune in ultima perioada. in presa s-a scris ca cei doi s-ar fi despartit, dovada fiind lipsa inelului de logodna de pe mana dansatoarei. Tanara a lamurit recent situatia, motivand si absenta bijuteriei. Lipsa inelului, doar un detaliu. Stefania a facut primele declaratii despre zvonurile care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )