Libnet.ro
UNICEF

07:15

Unul dintre cele mai importante ONG-uri dedicate copiilor cu autism isi anunta inchiderea din cauza modificarilor fiscale

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai importante ONG-uri dedicate copiilor cu autism isi anunta inchiderea din cauza modificarilor fiscale

Modificarile fiscale care se anunta fac mult mai grea existenta ONG-urilor, carora le va fi mult mai greu sa obtina acea donatie de 2% din impozitul pe venit. Asociatia Micul Print din Bistrita-Nasaud, unul dintre cele mai importante ONG-uri din tara care sprijina copiii cu autism, isi anunta inchiderea tocmai din cauza acestor modificari. continuă pe Adevărul

APS a achizitioneaza unul dintre cele mai mari portofolii de credite neperformante din tara noastra

APS Investments impreuna cu Deutsche Bank si fonduri consiliate de AnaCap au achizitionat portofoliu de credite neperformante in valoare totala de 360 de milioane de euro, detinut anterior in tara noastra de catre banca greceasca Alpha Bank.

Asa arata un BORDEL! IMAGINI din locul in care MII de oameni isi traiesc CELE MAI ASCUNSE fantezii AMOROASE! (FOTO)

Unul dintre cele mai frecventate bordeluri se afla in Las Vegas. in acest oras, totul este permis, milioane de oameni din intreaga lume vizitand centrul jocurilor de noroc al intregii.

VIDEO Premiile Grammy 2018 - Bruno Mars, marele castigator al galei. Artistul si-a adjudecat cele mai importante premii

Cantaretul Bruno Mars a castigat sapte trofee la cea de-a 60-a editie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile cel mai bun album al anului, cel mai bun cantec al anului si inregistrarea anului, relateaza News. ro.

Premiile Grammy 2018 Bruno Mars, marele castigator al galei. Artistul si-a adjudecat cele mai importante premii

Cantaretul Bruno Mars a castigat sapte trofee la cea de-a 60-a editie a galei premiilor Grammy, inclusiv la categoriile cel mai bun album al anului, cel mai bun cantec al anului si inregistrarea anului.

A murit miliardarul care mergea cu metroul: Afaceristul a fondat una dintre cele mai cunoscute companii din lume(FOTO)

Fondatorul IKEA, cel mai bogat om de afaceri din Suedia, a murit la 91 de ani, informeaza BBC, care citeaza un anunt facut de compania acestuia. Cu o avere estimata de presa suedeza la 65 de miliarde de euro,.

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, in pragul divortului

Dupa ce Andreea Tonciu a vorbit deschis despre neintelegerile pe care le are cu sotul ei, in spatiul mediatic au inceput sa se vehiculeze tot mai multe lucruri despre un eventual divort. Acum,.

A fost inaugurat showroom-ul din Romania, unul dintre cele mai mari din lume

Forza Rossa, reprezentantul pe piata locala, a inaugurat in Otopeni unul dintre cele mai mari showroom-uri din lume dedicat exclusiv marcii .

Wozniacki, imbatabila: Daneza e in finala de sambata, dupa unul dintre cele mai dramatice meciuri din acest an

Simona Halep a avansat pana in ultimul act, programat pentru sambata ora 10. 30, Eurosport), dupa ce a salvat mingi de meci in doua partide diferite. Si adversara ei insa a fost in corzi la inceputul turneului.

Razvan Ioan Boanchis: Simona ar trebui sa planga de disperare ca nu va mai prinde o finala. Ilie Nastase - Eu spun ca Halep va castiga la Roland Garros

Jurnalistul Razvan Ioan Boanchis comenteaza, intr-un articol publicat pe national. ro, unul dintre cele mai importante evenimente ale sfarsitului de saptamana, finala de la Australian Open,.

Mai bizar ca orice bizarerie

O spun de la inceput. Spectacolul cu piesa Rabenthal a dramaturgului german J333;rg Graser, foarte putin sau chiar deloc cunoscut la noi oricum, avem de-a face cu o premiera pe tara) este unul dintre cele mai bizare de pe fisa de creatie a regizorului Radu Afrim.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )