Libnet.ro
UNICEF

18:15

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, in pragul divortului

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, in pragul divortului

Dupa ce Andreea Tonciu a vorbit deschis despre neintelegerile pe care le are cu sotul ei, in spatiul mediatic au inceput sa se vehiculeze tot mai multe lucruri despre un eventual divort. Acum,. continuă pe Antena3

Este una dintre cele mai frumoase romance, dar de cine se teme Madalina Ghenea. Cand tatal copilului tau apreciaza toate pozele unei...

Nori negri se aduna in cuplul Madalina Ghenea-Matei Stratan, dupa o perioada roz, in care cei doi stateau lipiti unul de celalalt ca timbrul de scrisoare. Printre multele reprosuri din ultim.

Veaceslav Negruta: Moldova are unul dintre cele mai ridicate niveluri de offshorizare a activitatii economice

Fostul ministru al FInantelor, Veaceslav Negruta, a declarat miercuri, 24 ianuarie, ca Republica Moldova are unul dintre cele mai ridicate niveluri de offshorizare a activitatii economice, sociale si politice.

APS a achizitioneaza unul dintre cele mai mari portofolii de credite neperformante din tara noastra

APS Investments impreuna cu Deutsche Bank si fonduri consiliate de AnaCap au achizitionat portofoliu de credite neperformante in valoare totala de 360 de milioane de euro, detinut anterior in tara noastra de catre banca greceasca Alpha Bank.

Saramura de peste moldoveneasca. Micile secrete care definesc gustul preparatului si ii dau consistenta dorita

Saramura de peste este una dintre cele mai cunoscute si gatite retete traditionale romanesti. Exista numeroase retete de saramura de peste, cele mai gatite fiind cele din Dobrogea si Moldova, care se diferenteaza prin modul de preparare termica a pestelui.

Proprietara celebrei Grumpy Cat a castigat 700 de mii de dolari despagubiri. Pisica tot nu zambeste!

Proprietara lui Grumpy Cat, una dintre cele mai cunoscute pisici din lume datorita numeroaselor sale fotografii morocanoase publicate pe internet, a obtinut despagubiri de sute de mii de dolari de la o companie care a folosit imaginea felinei fara a-i cere acordul.

Exista sufletul? Raspunsul unui neurochirurg dupa un experiment care i-a schimbat viata

Exista sufletul? Exista viata dupa moarte? Viata dupa moarte a fost experimentata de nenumarate persoane, care s-au intors din moarte pentru a-si spune povestea. Una dintre cele mai cunoscute istorii legate de viata.

Lucruri pe care barbatii le gasesc complet neatragatoare la femei

Una dintre cele mai cunoscute si apreciate experte in relatii a dezvaluit care sunt aspectele pe care barbatii le gasesc absolut neatragatoare la femei.

Locul din Romania unde sunt formati cei mai buni meseriasi din industria textila. Ajung sa lucreze pentru branduri de lux din toata lumea

Inca din perioada comunista la Botosani functioneaza una dintre cele mai bune scoli de textilisti din Romania. Este vorba de un liceu cu profil industrial-textil, care scoate generatii intregi de profesionisti renumiti pentru priceperea in domeniul tesaturilor.

Sedinte publice pentru bugetul unuia dintre cele mai mari orase din tara. in ce investitii vor ajunge peste 200 de milioane de lei

Proiectul bugetului local al Municipiului Iasi va fi dezbatut in patru sedinte publice organizate in Sala Vasile Pogor a Palatului Roznovanu, pentru al treilea an consecutiv.

Wozniacki, imbatabila: Daneza e in finala de sambata, dupa unul dintre cele mai dramatice meciuri din acest an

Simona Halep a avansat pana in ultimul act, programat pentru sambata ora 10. 30, Eurosport), dupa ce a salvat mingi de meci in doua partide diferite. Si adversara ei insa a fost in corzi la inceputul turneului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )