Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai mari jocuri ale lui 2019 a fost creat in mare parte in Romania

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari jocuri ale lui 2019 a fost creat in mare parte in Romania

In cadrul unui eveniment organizat la studiourile companiei din Bucuresti, echipa din spatele celui mai nou titlu Ubisoft, Ghost Recon: Breakpoint, a prezentat jocul si contributiile romanesti din cadrul acestuia. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai tari jocuri de pe Facebook, atacate de hackeri

Unele jocuri de pe Facebook dau, de multe ori, dependenta utilizatorilor, insa acestea pot veni, in unele situatii, si cu anumite riscuri. De data aceasta este vorba despre un joc extrem de.

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Unde va fi iNMORMANTATA Maria Ciobanu! DORINTA marii cantarete de muzica populara (GALERIE FOTO)

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari voci ale muzicii populare romanesti! Marea artista a facut cateva declaratii prin care a afirmat ca si-a pus in ordine treburile lumesti! Romania, iNDOLIATA!.

FOTO Cum aratau cele mai frumoase orase ale romanilor din urma cu un secol. Unde se afla plamanul Romaniei

La inceputul secolului XX, marile orase ale tarii se aflau in plin proces de modernizare, iar cladirile publice ridicate in acele vremuri au ramas printre cele mai valoroase edificii istorice.

Unde va fi iNMORMANTATA Maria Ciobanu! DORINTA marii cantarete de muzica populara (GALERIE FOTO)

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari voci ale muzicii populare romanesti! Marea artista a facut cateva declaratii prin care a afirmat ca si-a pus in ordine treburile lumesti! Romania, iNDOLIATA!.

A fost lansat cel mai complex program pentru cresterea calitatii educatiei. in ce regiuni sunt scolile care intra in program

Edu Networks reprezinta unul dintre cele mai complexe proiecte de transformare pentru scolile din Romania care isi propune sa reduca abandonul scolar, absenteismul, analfabetismul functional, precum si sa creasca promovabilitatea la testele nationale si examenul de bacalaureat. Proiectul se va derula in urmatorii 4 ani in cateva sute de scoli din tara noastra.

Curmalul chinezesc, unul din cele peste 20 de soiuri exotice aclimatizate la Dabuleni

Curmalul chinezesc, unul din cele peste 20 de soiuri de fructe exotice aclimatizate la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri SCDCPN) Dabuleni, a inceput in aceste zile sa se coaca, iar cercetatorii de aici se intreaba daca acesta ar putea fi pe viitor o solutie pentru valorificarea solurilor nisipoase din Romania care se intind pe o suprafata de peste 300. 000 ha, relateaza Agerpres.

Un ucigas cu o problema rara de sanatate risca una dintre cele mai groaznice executii din istoria Statelor Unite

Un ucigas care este programat pentru executie in statul american Missouri ar putea primi o amanare ca urmare a unei probleme rare de sanatate, ce i-ar provoca o moarte groaznica, potrivit The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )