Libnet.ro
UNICEF

23:45

Unul dintre cele mai puternice romane dedicate Balcanilor, Fiica Estului, tradus in limba romana de Mariana Sipos

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai puternice romane dedicate Balcanilor, Fiica Estului, tradus in limba romana de Mariana Sipos

Romanul Fiica Estului, scris de Clara Uson, spune povestea tragica a Anei Mladic, fiica generalului sarb Ratko Mladic, comandantul sef al Republicii Srpska in timpul razboiului din Bosnia. Un copil care isi aduleaza tatal, pana cand, la 23 de ani, afla despre atrocitatile comise de tatal sau si isi ia viata. Romanul a fost tradus de Mariana Sipos si publicat in Colectia Biblioteca Poliron,. continuă pe Adevărul

A fost unul dintre cele mai... C.T. Popescu arunca BOMBA! Ce spune jurnalistul despre ESECUL lui Halep (FOTO)

Tenismena Simona Halep s-a oprit in sferturi la Wimbledon dupa ce a pierfut in fata lui Konta 6-7 2), 7-6 5), 6-4. Sportiva noastra a ratat astfel a treia sansa de a deveni numarul unu mondial.

Un aisberg enorm, unul dintre cei mai mari vazuti vreodata, s-a format in Antarctica

Un aisberg de o mie de miliarde de tone, unul dintre cei mai mari vazuti vreodata, s-a format dupa ce s-a desprins de continentul Antarctica, au anuntat miercuri cercetatori de la Universitatea Swansea Marea Britanie), citati de AFP.

A murit pe una dintre cele mai faimoase plaje din insulele Caraibe. Cum si-a pierdut viata o turista - VIDEO

O femeie, in varsta de 57 de ani, a murit dupa ce a fost aruncata de suflul motoarelorsi s-a lovit la cap, pe Maho Beach, insula Caraibilor, considerata una dintre cele mai faimoase plaje din.

Priveliste infioratoare in Piata Unirii din Timisoara. Au pocit una dintre cele mai fotografiate cladiri istorice din oras

Unul dintre cele mai spectaculoase imobile istorice din Timisoara, Casa Steiner Miksa sau edificiul fostei Banci de Scont, a fost ascunsa de ochii turistilor.

George Soros, inamicul public nr.1 mondial. Miliardarul american este una dintre cele mai controversate personalitati din istorie

George Soros, evreu ungur, cetatean american, a devenit acum tinta Israelului, Ungariei si a fanilor Trump, vinovat principal al tuturor revoltelor impotriva guvernelor corupte, al luptei pentru democratie si libertate.

Business report:Cele mai bune oferte la energia electrica, pe regiuni; Topul judetelor campioane la vanzarile de terenuri agricole; Conditii dure pentru constructorii autostrazii Sibiu - Pitesti

Holcim deschide un terminal de ciment la Roman, dupa o investitie de peste 12 milioane de lei. Holcim Romania, unul dintre marii furnizori de solutii de constructii din Romania, a anuntat lansarea unui. Premisa de scumpire a caldurii in Capitala. Pretul gazelor naturale livrate de Romgaz catre Electrocentrale Bucuresti ELCEN) si destinate producerii de energie termica pentru clientii casnici ai RADET a fost majorat.

Ministerul Dezvoltarii mai face un pas pentru a aloca 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria

Ministerul Dezvoltarii Regionale a pus in dezbatere publica proiectul de Hotarare de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion din Alexandria, Judetul Teleorman, de unde e originar Liviu Dragnea. Stadionul va avea circa 5. 500 de locuri si pista de atletism, va costa 55,7 milioane lei 12 milioane de euro) si va fi realizat prin Compania Nationala de Investitii, cu bani de la bugetul de stat. Orasul are circa 46. 000 de locuitori, este unul dintre cele mai sarace din tara, cu lipsuri importante in ceea ce priveste infrastructura de baza, iar echipa FCM Alexandria joaca in Liga 3.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Astra Giurgiu si Zira IK (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote ale meciului Astrei Giurgiu cu Zira IK. Astra Giurgiu primeste vizita azerilor de.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3288 seconds )