Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unul dintre liderii MAI implicati in coordonarea actiunilor de la 10 august, avansat in grad de Iohannis

Adevărul Adevărul,
Unul dintre liderii MAI implicati in coordonarea actiunilor de la 10 august, avansat in grad de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat un decret de avansare in grad a lui Stefan Savulescu, unul dintre sefii din politie implicat in coordonarea interventiei din 10 august 2018. Savulescu a fost avansat de la gradul de comisar-sef la cel de chestor din politie. continuă pe Adevărul

Liberalii au inceput sa contureze planurile pentru fortarea alegerilor anticipate. Unul dintre scenarii ar fi angajarea raspunderii pe legile Justitie!

Liberalii au inceput sa contureze planurile pentru fortarea alegerilor anticipate. Unul dintre scenarii ar fi angajarea raspunderii pe legile Justitiei, ceea ce ar duce, spun ei, la declansarea alegerilor.

De ce sa alegeti unul dintre apartamentele aflate in oferta https:www.militari-residence.ro? (P)

In functie de nevoi, de bugetul disponibil si de interese, orice persoana sau cuplu aflat in cautarea unei locuinte ar trebui sa se orinteze spre o proprietate care sa ofere cat mai multe dintre.

Ciolacu numeste unul dintre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a evitat sa comenteze miercuri evenimentele din 10 august, s.

Nor enorm pe cerul Capitalei. Morning glory este considerat drept unul dintre cele mai rare fenomene meteo din lume (VIDEO)

Fenomen rar, dar si inspaimantator in Capitala. Pe cer a aparut brusc un nor de dimensiuni impresionante pe care oamenii l-au confundat, initial, cu un val urias. Norul a acoperit treptat mai multe zone din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )