Libnet.ro
UNICEF

15:46

Ciolacu numeste unul dintre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile

România Liberă România Liberă,
Ciolacu numeste unul dintre motivele pentru care PSD a pierdut alegerile

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a evitat sa comenteze miercuri evenimentele din 10 august, s. continuă pe România Liberă

Liberalii au inceput sa contureze planurile pentru fortarea alegerilor anticipate. Unul dintre scenarii ar fi angajarea raspunderii pe legile Justitie!

Liberalii au inceput sa contureze planurile pentru fortarea alegerilor anticipate. Unul dintre scenarii ar fi angajarea raspunderii pe legile Justitiei, ceea ce ar duce, spun ei, la declansarea alegerilor.

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD: Nu vreau functii cu orice pret

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD. intr-o declaratie pentru stiripesurse, primarul Capitalei a spus: in toate discutiile cu colegii mei am sustinut si sustin si acum.

Motivul pentru care Florin Salam a fost internat urgent intr-un spital din SUA. Ce probleme de sanatate are

Cantaretul de muzica de petrecere a ajuns in grija medicilor, peste hotare, totul fiind confirmat si de catre sotia acestuia. Florin Salam a fost internat de urgenta in spital, avand probleme de sanatate. Situatia pare sa fie una cat se poate de serioasa, chiar grava ar putea sustine cei din anturajul acestuia, pentru ca artistul .

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Cine era Romulus Petrescu, sotul Mariei Carneci. Motivul pentru care artista l-a luat de barbat

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul pe care l-a avut alaturi pret 36 de ani s-a stins din viata. Familia interpretei de muzica populara este devastata de vestea aceasta. in urma lui ramane, insa, povestea de iubire pe care a avut-o cu iubita cantareata. Cum s-au cunoscut si care .

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Telekom Sport: Un fotbalist italian a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Madalina Ghenea

Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma si Juventus, a dezvaluit motivul pentru care relatiile sale cu femei precum Madalina Ghenea sau Nina Senicar n-au functionat.

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica.

Dialog INEDIT intre un politist si o soferita privind permisul auto. Motivul incredibil pentru care femeia nu purta actele la ea: Din pacate ati nimerit intr-un filtru al politiei si nu intr-unul de pe Instagram

Politia Romana continua seria de postari educative pentru soferi, publicate pe Facebook. De aceasta data,politistii de la rutiera povestesc cazul unei soferite care a fost prinsa depasind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )