Libnet.ro
UNICEF

20:00

Unul dintre membrii trupei The Rolling Stones a fost diagnosticat cu cancer (FOTO)

B1 B1,
Unul dintre membrii trupei The Rolling Stones a fost diagnosticat cu cancer (FOTO)

Chitaristul trupei The Rolling Stones, Ronnie Wood, in varsta de 70 de ani, a marturisit presei ca a fost diagnosticat in urma cu trei luni cu cancer pulmonar. Acesta a declarat ca momentele de. continuă pe B1

Un membru cunoscut al trupei The Rolling Stones, diagnosticat cu cancer

Rockerul Ronnie Wood, chitaristul trupei The Rolling Stones, a fost diagnosticat cu cancer la plamani in urma cu trei luni, iar artistul spune ca se simte norocos ca boala nu s-a raspandit.

Ronnie Wood a dezvaluit ca s-a pregatit sa isi ia ramas bun de la familie, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer: Nu as fi facut sub nicio forma chimioterapie

Chitaristul trupei The Rolling Stones, Ronnie Wood, in varsta de 70 de ani, a dezvaluit ca s-a pregatit sa isi ia ramas bun de la familie dupa ce a fost diagnosticat cu cancer.

Fondurile europene - unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare ale tarii

Fondurile europene reprezinta unul dintre principalele motoare de crestere economica si dezvoltare ale tarii noastre, considera premierul Mihai Tudose, care anunta ca au fost transmise spre decontare facturi in valoare de peste 170 de milioane de euro.

Ce s-a intamplat cu Sorin Ianceu, unul dintre medicii supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni

Unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni traieste, in prezent, o adevarata drama. Sorin Ianceu a vazut moartea cu ochii si putini au fost aceia care au avut incredere ca.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai respectati si cunoscuti preoti (FOTO)

Unul dintre ceimairespectati simaicunoscuti preoti suceveni, Gheorghe Bradatanu, a trecut la cele vesnice, la varsta de doar 67 de ani. Gheorghe Bradatanu a fost preot paroh la pa.

VIDEO + FOTO. Incendiu devastator in Dubai. Unul dintre cei mai inalti zgarie-nori din lume arde ca o torta

Unul dintre cei mai inalti zgarie nori din Dubai a fost cuprins de flacari, fara a fi raportate victime, scrie Daily Mail. Incendiul s-a raspandit rapid in Torch Tower, o cladire de 79 de etaje, care, la momentul inaugurarii, a fost cel mai inalt imobil din lume.

A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati oameni din radio (FOTO)

Tim Homer, unul dintre cei mai apreciati oameni de radio din Noua Zeelanda a murit la 43 de ani. Acesta a murit in acest weekend dupa ce s-a brabusit brusc, iar disparitia sa i-a surprins pe toti cei.

A murit unul dintre cei mai importanti politicieni

Doru Lutac, prim-vicepresedinte al PNTCD Constanta si fost director al companieiina Oil Terminal, a murit! Anuntul a fost facut de presedintele PNTCD Constanta, Adrian Tapliuc: Corpul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )