Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre militarii raniti luni in Afganistan a fost transportat in Germania pentru investigatii

Hotnews Hotnews,
 Unul dintre militarii raniti luni in Afganistan a fost transportat in Germania pentru investigatii

Unul dintre cei doi militara raniti in Afganistan a fost transportat miercuri in Germania. Fruntasul Ionut Burlacu a fost transportat la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, starea lui fiind stabila, transmite MApN. continuă pe Hotnews

Unul dintre cei doi militari din Galati raniti in Afganistan a fost transportat in Germania

Fruntasul Ionut Burlacu, ranit recent in Afganistan, a fost transportat miercuri, 8 mai, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, starea lui de sanatate fiind stabila.

Unul dintre cei doi militari raniti in Afganistan a fost transportat in Germania la Centrul Medical Regional american din Landstuhl

Fruntasul Ionut Burlacu, ranit recent in Afganistan, a fost transportat miercuri, 8 mai, la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de specialitate, starea lui de sanatate fiind stabila.

Unul dintre cei doi militari romani raniti in Afganistan a fost transportat in Germania

Ministerul Apararii Nationale anunta ca unul dintre cei doi militari raniti in Afganistan a fost transportat in Germania. Fruntasul Ionut Burlacu, ranit recent in Afganistan, a fost transportat.

O aeronava apartinand Scolii de Aviatie Civila s-a prabusit la Strejnic. Pilotul a fost transportat la spital

O aeronava de scoala a fost implicata intr-un accident care s-a petrecut, miercuri, 8 mai, pe aerodromul din Strejnic, judetul Prahova. Pilotul a supravietuit, dar este ranit si a fost transportat la spital.

Noua elevi impuscati la o scoala din SUA. Unul dintre ei a murit la doar 18 ani

Noua elevi de la o scoala din Denver, Colorado, SUA,au fost impuscati, iar unul dintre ei a murit. Doi alti elevi au fost retinuti, fiind considerati suspecti. Se pare ca cel care si-a.

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului.

Doi militari romani, raniti in Afganistan

Doi militari din Batalionul 300 Protectia Fortei Sfantul Andrei, care se afla in misiune in Afganistan, au fost raniti luni, in jurul orei 2,35, ora Romaniei, in timp ce executau o misiune de patrulare interioara in Baza Aeriana Kandahar, informeaza Ministerul Apararii Nationale.

Doi militari romani, raniti in Afganistan. Starea lor este stabila

Doi militari din Batalionul 300 Protectia Fortei Sfantul Andrei, care se afla in misiune in Afganistan, au fost raniti luni, 6 mai, in jurul orei 2. 35, ora Romaniei, in timp ce executau o misiune de.

Romanii au inceput sa sune la 1911 pentru a raporta incidente de securitate cibernetica: Unul dintre apeluri a venit de la un spital

O unitate spitaliceasca si mai multe persoane fizice au sunat recent la 1911 pentru a raporta incidente de securitate cibernetica, a anuntat miercuri Ministerul Comunicatiilor. La numai cinci zile de la operationalizarea numarului unic 1911 apelabil din toate retelele de telefonie la tarif normal, 87 de alerte unice de securitate cibernetica au fost raportate catre CERT-RO, 25% dintre acestea fiind din Bucuresti. Vezi in articol ce incidente de securitate au fost semnalate pana acum.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )