Libnet.ro
UNICEF

09:45

Unul dintre militarii romani raniti in Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare

B1 B1,
Unul dintre militarii romani raniti in Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare

Unul dintre militarii romani raniti duminica in Afganistan, caporalul clasa a III-a Ion Ichim, a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar si s-a intors la unitatea sa, a transmis Ministerul. continuă pe B1

UPDATE Trei militari romani, raniti in Afganistan dupa explozia unei masini capcana

Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti usor duminica, 20 septembrie, in jurul orei 10. 00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza MApN. Unul dintre militari a fost externat, ceilalti doi sunt in stare stabilaUPDATE: Unul dintre militari a fost externat, ceilalti doi sunt in stare stabila, anunta MApN.

Trei militari romani, raniti in Afganistan

Trei militari romani au fost raniti usor in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan, dupa ce o masina-capcana a explodat in apropierea lor. Victimele beneficiaza de ingrijiri medicale si se afla in atentia reprezentantilor Ministerului Afacerilor Externe.

Trei militari romani, raniti in Afganistan in urma exploziei unei masini-capcana. Mircea Dusa: Starea lor este una buna, ranile au fost usoare (VIDEO)

Update 15. 10: Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat pentru B1 TV ca cei trei militari raniti in Afganistan nu sunt raniti grav si ca starea lor este stabila. Dupa cum se cunoaste Romania.

Trei militari romani, raniti in Afganistan in urma exploziei unei masini-capcana

Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti usor duminica, in jurul orei 10. 00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza un.

Trei militari romani, raniti in Afganistan in urma exploziei unei masini-capcana

Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti usor duminica, in jurul orei 10. 00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza un comunicat remis agentiei MEDIAFAX de Ministerul Apararii Nationale.

Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata

Inventatorul greco-american, Elie Aghnides a adunat o avere pe urma inventiilor sale inteligente. Una dintre cele mai neobisnuite creatii ale sale a fost Rhino, un vehicul cu patru roti construit pentru a patrula si a apara terenurile fara de drumuri din Alaska si Canada. Construit in anul 1954, vehiculul cu motor de 110 cai putere, [] Rhino, unul dintre cele mai ciudate vehicule inventate vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )