Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trei militari romani, raniti in Afganistan

Adevărul Adevărul,
Trei militari romani, raniti in Afganistan

Trei militari romani au fost raniti usor in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan, dupa ce o masina-capcana a explodat in apropierea lor. Victimele beneficiaza de ingrijiri medicale si se afla in atentia reprezentantilor Ministerului Afacerilor Externe. continuă pe Adevărul

UPDATE Trei militari romani, raniti in Afganistan dupa explozia unei masini capcana

Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti usor duminica, 20 septembrie, in jurul orei 10. 00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza MApN. Unul dintre militari a fost externat, ceilalti doi sunt in stare stabilaUPDATE: Unul dintre militari a fost externat, ceilalti doi sunt in stare stabila, anunta MApN.

Trei militari romani, raniti in Afganistan in urma exploziei unei masini-capcana

Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti usor duminica, in jurul orei 10. 00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza un.

Trei militari romani, raniti in Afganistan in urma exploziei unei masini-capcana

Trei militari romani care actioneaza in cadrul misiunii Resolute Support din Afganistan au fost raniti usor duminica, in jurul orei 10. 00, in urma exploziei unei masini-capcana, informeaza un comunicat remis agentiei MEDIAFAX de Ministerul Apararii Nationale.

Trei militari romani, raniti in Afganistan in urma exploziei unei masini-capcana. Mircea Dusa: Starea lor este una buna, ranile au fost usoare (VIDEO)

Update 15. 10: Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat pentru B1 TV ca cei trei militari raniti in Afganistan nu sunt raniti grav si ca starea lor este stabila. Dupa cum se cunoaste Romania.

Trei militari romani au fost raniti in Afganistan, dupa explozia unei masini-capcana

Trei militari romani au fost raniti, duminica, in Afganistan, dupa explozia unei masini-capcana. Avem aproximativ 650 in Afganistan. 420 sunt militari din batalioane de manevra. in cursul acestei dimineti,.

Trei militari romani, din Batalionul Dragonii Transilvani din Dej, raniti usor in explozia unei masini-capcana, in Afganistan

Trei militari romani din Batalionul 811 Infanterie Protectia Fortei Dragonii Transilvani din Dej au fost raniti usor duminica, 20 septembrie, in jurul orei 10. 00, in urma unei explozii a unei masini-capcana, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale.

Unul dintre militarii romani raniti in Afganistan a fost externat din spitalul bazei militare

Unul dintre militarii romani raniti duminica in Afganistan, caporalul clasa a III-a Ion Ichim, a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar si s-a intors la unitatea sa, a transmis Ministerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )