Libnet.ro
UNICEF

17:30

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti

Antena3 Antena3,
Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti

Unul dintre teroristii din Londra a aparut intr-un documentar despre jihadisti realizat anul trecut de Channel 4 si chiar ar fi incercat sa ajunga in Siria sa lupte pentru Statul Islamic,. continuă pe Antena3

Dan Mihalache va cere MAE ca romanul care a aruncat cu lazi in teroristii din Londra sa fie decorat de Romania

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, a declarat luni, la Antena 3, ca va discuta cu Ministerul de Externe sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis ca romanul Florin Morariu, numit erou in Marea Britanie dupa ce ar fi aruncat cu lazi in autorii atacului din Londra, sa fie decorat, relateaza News. ro. El a precizat ca va discuta si cu autoritatile britanice ca Morariu sa beneficieze de protectie, dupa ce el a acuzat ca se simte amenintat.

Conducatorul atacului din Londra, intr-un documentar despre ISIS: Se ruga la steagul Daesh impreuna cu un preot controversat (VIDEO)

Conducatorul atacului terorist de pe podul Londrei a aparut in domentarul despre jihadisti realizat de Channel 4 anul trecut. Barbatul de 27 de ani din Barking, estul Londrei, este considerat a fi cel care a or.

Politia britanica a anuntat numele a doi dintre atacatorii din Londra. Ei locuiau in cartierul Barking, unde au fost arestate alte 12 persoane. Unul era pakistanez, cu cetatenie britanica

Politia a anuntat identitatea a doi dintre atacatori. Este vorba despre Khuram Shazad Butt and Rachid Redouane, amandoi din Barking, situat in estul Londrei. Numele celui de-al treilea atacator nu a fost anuntat.

Un taximetrist-erou a dezvaluit cum a incercat sa opreasca teroristii din Londra, inarmati cu mai multe cutite de vanatoare

Cel putin sapte persoane au fost ucise, iar alte 48 au fost ranite in atacurile comise sambata seara in centrul Londrei, iar cei trei presupusi autori au fost impuscati mortal de.

VIDEO Tabloidele britanice afirma ca unul dintre atacatorii de sambata a aparut intr-un documentar intrand intr-o altercatie cu politia dupa ce a desfasurat steagul ISIS intr-un parc londonez

Tabloidele britanice sustin ca unul dintre teroristii implicati in atacul din Londra, un musulman cunoscut de prietenii sai drept Abz a a aparut anul trecut intr-un documentar de anul trecut privind jihadistii britanici si a fost implicat intr-o altercatie - filmata - cu politia dupa ce a desfasurat steagul ISIS in parcul Regent din capitala britanica.

Atentat la Londra. Primele imagini cu unul dintre atacatori

O imagine cu unul dintre teroristi a aparut pe retelele sociale. in imagine poate fi vazut un barbat care zace pe jos dupa ce a fost impuscat de politisti. El poarta ceea ce pare o vesta cu.

Ambasadorul Dan Mihalache: Ma gandesc sa ii propun presedintelui Iohannis sa-i acordam o decoratie lui Florin Morariu, ieseanul care sustine ca l-a lovit pe unul dintre autorii atacurilor de la Londra

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, vrea sa ii propuna presedintelui Klaus Iohannis sa il decoreze pe romanul care ar fi lovit unul dintre atacatorii de la Londra.

Declaratie socanta. Un barbat din Barking crede ca vecinul sau este unul dintre autorii atentatului de la Londra

Un locuitor dintr-o suburbie a Londrei in care politia a efectuat duminica perchezitii declara ca el crede ca unul dintre autorii atentatului de la London Bridge este un vecin cunoscut din cauza.

Romanul-erou din Londra lamureste misterul BASCHETULUI folosit in lupta cu teroristii (VIDEO)

Florin Morariu, brutarul roman care a intervenit sambata noapte in lupta contra teroristilor din Londra, spunea in filmarea care a facut inconjorul planetei ca - afara de facalet,.

Marturii dupa atacul din Londra: A fost masacru! Teroristii au iesit din masini si au inceput sa taie si sa loveasca oamenii! Erau dezlantuiti

Patruzeci si opt de persoane au fost internate in cinci spitale din Londra in urma atacurilor de sambata seara in centrul capitalei Marii Britanii, a anuntat duminica Serviciul de ambulanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )