Libnet.ro
UNICEF

14:01

Unul dintre tinerii care a fost batuti de jandarmi la Timisoara este fratele Biancai Dragusanu

Antena3 Antena3,
Unul dintre tinerii care a fost batuti de jandarmi la Timisoara este fratele Biancai Dragusanu

Unul dintre tinerii batuti de jandarmi la Timisoara este fratele Biancai Dragusanu, conform presei locale. Bogdan Dragos, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, este unul dintre cei doi tineri internati acum. continuă pe Antena3

Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri care au ajuns in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au declarat ca au fost batuti de politisti si jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Politie Timis si al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara fiind deschise anchete in acest caz, scrie News. ro.

Vlad Voiculescu: Tudose l-a numit in fruntea CNAS pe unul dintre cei mai longevivi lobby-isti ai industriei farma

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, atrage atentia ca premierul Mihai Tudose l-a numit in fruntea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pe unul dintre cei mai longevivi lobby-isti ai industriei, Laurentiu Mihai.

A murit unul dintre cei mai indragiti actori (VIDEO)

Doliu in lumea cinematografica! Unul dintre cei mai indragiti actori a murit marti, la varsta de 67 de ani. Diagnosticat la inceputul acestui an cu dementa, David Cassidy era internat.

Doi tineri au fost batuti de politisti, fiind confundati cu un urmarit international. in ce stare se afla acum

Doi tineri de 34 de ani au ajuns miercuri seara la spital in stare grava, unul chiar a avut nevoie de operatie, dupa ce au fost prinsi de politisti si batuti, fiind confundati cu un urmarit.

VIDEO|A murit Charles Manson, unul dintre criminalii diabolici ai secolului trecut

Charles Manson, liderul cultului Manson Family, care si-a indemnat adeptii in anii 60 sa comita crime ingrozitoare, a murit luni dimineata la varsta de 83 de ani. in urma cu patru zile, el a fost transferat de urgenta la spital. Anuntul decesului a fost facut de oficialii penitenciarului californian in care Charles Manson isi ispasea pedeapsa.

A mers in gradina sa ia morcovi, dar a observat ceva ciudat la unul dintre ei. Cand si-a dat seama despre ce este vorba, a izbucnit in lacrimi

Mary Grams, in varsta de 84 de ani, a fost de-a dreptul devastata dupa ce si-a pierdut inelul cu diamant, la o nunta tinuta la ferma familiei din Alberta, in 2004. insa recent, femeia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )