Libnet.ro
UNICEF

06:15

UPDATE. 116 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. Bilantul victimelor ar putea sa creasca

Antena3 Antena3,
UPDATE. 116 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. Bilantul victimelor ar putea sa creasca

Cel putin 116 persoane au murit marti in Indonezia in urma accidentului unui avion militar care s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan, un mare oras din Sumatra, relateaza AFP. Avionul, un Hercules C-130. continuă pe Antena3

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Cel putin 30 de morti dupa prabusirea unui avion militar indonezian

Un avion de transport militar indonezian s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din orasul Sumatra, Indonezia, si asupra unui hotel, omorand cel putin 30 de persoane, informeaza Reuters.

Accident aviatic GRAV in Indonezia: Cel putin 116 persoane au murit, in urma PRABUSIRII unui avion militar

Cel putin 116 persoane au murit, marti, in Indonezia, dupa ce un avion militar s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan.

Massachusetts: Trei oameni au murit dupa ce un avion s-a prabusit peste o casa (VIDEO)

Trei persoane care se aflau la bordul unui avion de mici dimensiuni au murit dupa ce s-au prabusit peste o casa in statul Massachusetts. Politia din Massachusetts a anuntat ca in urma prabusirii avionului,.

Constanta: Un barbat care circula pe marginea unui drum a murit dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

Tragedie in judetul Constanta, unde un barbat care circula pe marginea unui drum a murit dupa ce a fost lovit de o masina, informeaza B1 TV. Oboseala se pare ca este principala cauza a accidentului. Nu am vaz.

Trei morti in Massachusetts, in urma prabusirii unui avion de mici dimensiuni peste o casa

Trei persoane au murit duminica, dupa ce avionul de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau s-a prabusit peste o casa, la Plainville, in statul Massachusetts, relateaza CNN.

VIDEO. Indonezia: Un avion militar s-a PRABUSIT peste un cartier. Bilantul victimelor

Cel putin 20 de persoane au murit, dupa ce un avion indonezian militar de tip Hercules C-130 s-a prabusit marti intr-un cartier locuit din Medan, al treilea cel mai populat oras din tara.

ATERIZARE DE URGENTA a unui avion care se indrepta spre Kuwait

Un avion care a decolat din New York cu destinatia Kuwait City a aterizat de urgenta, sambata, pe aeroportul Heathrow din Londra, din cauza unei situatii medicale, relateaza Sky News, conform.

TRAGEDIE. O fata de sase ani A MURIT dupa ce a fost lovita de un TRACTOR

Teal Amelia David, o fata de sase ani din zona Oxfordshire, a murit duminica, dupa ce a fost lovita de un tractor. Politia a fost chemata in jurul orei 08:40 ora locala) pentru a verifica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )