Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident aviatic GRAV in Indonezia: Cel putin 116 persoane au murit, in urma PRABUSIRII unui avion militar

România Liberă România Liberă,
Accident aviatic GRAV in Indonezia: Cel putin 116 persoane au murit, in urma PRABUSIRII unui avion militar

Cel putin 116 persoane au murit, marti, in Indonezia, dupa ce un avion militar s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan. continuă pe România Liberă

Cel putin 113 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. FOTO si VIDEO de la SCENA TRAGEDIEI

30 - Cel putin 113 persoane au murit, dupa ce un avion militar de transport s-a prabusit peste un hotel din Indonezia, informeaza agentiile de presa din intreaga lume, citand un inalt oficial mi.

Convoi militar al NATO, vizat de un atac cu BOMBA: Cel putin 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane au fost ranite intr-un atac cu bomba asupra unui convoi militar NATO, in Afganistan.

UPDATE. 116 persoane au murit dupa prabusirea unui avion militar intr-un cartier rezidential. Bilantul victimelor ar putea sa creasca

Cel putin 116 persoane au murit marti in Indonezia in urma accidentului unui avion militar care s-a prabusit intr-o zona locuita din Medan, un mare oras din Sumatra, relateaza AFP. Avionul, un Hercules C-130.

Atentat SINUCIGAS in Kabul asupra unui convoi NATO. Cel putin 17 persoane sunt ranite

Un atentat sinucigas cu masina-capcana a vizat marti un convoi de vehicule militare apartinand NATO pe drumul care facea legatura intre aeroportul din Kabul si ambasada SUA, au informat surse din cadrul politiei si serviciilor de securitate.

Avion prabusit in Indonezia. Cel putin 113 persoane au murit

Un avion indonezian militar de tip Hercules C-130 s-a prabusit marti intr-un cartier locuit din Medan, al treilea cel mai populat oras din tara. La bord erau 12 membri ai echipajului si 101 pasageri, toti acestia fiind ucisi in prabusire.

Cel putin 510 raniti, dupa o explozie dintr-un parc de distractii din apropiere de Taipei

Cel putin 510 persoane au fost ranite, dintre care 183 au fost spitalizate in unitati de terapie intensiva, in urma unui incident produs la un parc acvatic de distractii din Taiwan, informeaza CNN.

Cel putin 30 de morti dupa prabusirea unui avion militar indonezian

Un avion de transport militar indonezian s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din orasul Sumatra, Indonezia, si asupra unui hotel, omorand cel putin 30 de persoane, informeaza Reuters.

Cel putin 15 britanici sunt printre cele 38 de persoane ucise in atacul comis in Tunisia

Guvernul englez a anuntat ca intre cele 38 de persoane ucise in atentatul din statiunea tunisiana Sousse sunt cel putin 15 britanici, iar bilantul ar putea creste, informeaza AFP, citata de Agerpres. Tobias.

Avion militar prabusit intr-o zona rezidentiala. TRAGEDIA in care au murit cel putin 30 de oameni, in IMAGINI pe Twitter

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion militar indonezian s-a prabusit marti intr-o zona rezidentiala din orasul Medan, in nordul insulei Sumatra, si a fost cuprins de flacari, a.

Dosarul nuclear iranian: Cel putin trei conditii indispensabile pentru un acord

Seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, a declarat sambata, la sosirea sa la Viena pentru negocierile in problema nucleara iraniana, ca sunt cel putin trei conditii indispensabile pentru obtinerea unui acord in acest dosar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )