Libnet.ro
UNICEF

21:15

UPDATE ADN-ul Alexandrei, in oasele gasite la G. Dinca Cumpanasu: Am fost anuntati de ministrul Justitiei de acest fapt

Hotnews Hotnews,
 UPDATE ADN-ul Alexandrei, in oasele gasite la G. Dinca Cumpanasu: Am fost anuntati de ministrul Justitiei de acest fapt

UPDATE 22:25 ADN-ul Alexandrei ar fi fost gasit in oasele gasite la G. Dinca, anunta Digi 24. Alexandru Cumpanasu a postat pe pagina sa de Facebook ca au fost informati de acest fapt de catre ministrul Justitiei, Anca Birchall. Rezultatele expertizei antropologice finalizate vineri arata ca oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal apartin unei fete cu varsta intre 15 si 17 ani, au declarat pentru Mediafax surse din INML. DIICOT anunta ca a primit de la INML rezultatul analizei antropologice pe fragmentele osoase descoperite in casa lui Dinca Raportul expertizei genetice nu a fost transmis, rezultatele trebuie coroborate pentru concluzii. continuă pe Hotnews

Cumpanasu: Alexandra este confirmata decedata de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Raportul oficial al IML va fi dat luni

ADN-ul Alexandrei a fost gasit in fragmentele osoase descoperite la locuinta lui Gheorghe Dinca, a anuntat vineri seara, pe Facebook, Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei de 15 ani. El a precizat ca parintii Alexandrei au fost anuntati de catre ministrul Justitiei, Ana Birchall.

Specialist criminolog: Oasele gasite in casa lui Dinca nu ii apartin Alexandrei. Care este explicatia?

Dan Antonescu, specialist criminolog, a precizat ca oasele gasite in locuinta lui Gheorghe Dincanu ii pot apartine Alexandrei. Acesta a subliniat ca s-a demonstrat deja ca in acel butoi nu erau.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt umane, posibil sa apartina unui copil

Update: Informatii de ultima ora. Potrivit surselordin ancheta oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane, apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. Se inventariaza varsta. Urmeaza.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Oasele gasite in BUTOI, posibil sa fie de copil

Oasele gasite in caza groazei din Caracal sunt umane si, potrivit Antena 3, care citeaza surse din INML, acestea ar apartine unui om de talie mica, subtire, posibil sa apartina unui copil, potrivit.

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt ale unei fetite cu varsta intre 12 si 17 ani

Update: Informatii de ultima ora oferite in exclusivitate de Antena 3. Potrivit surselordin ancheta oasele calcinate gasitela Gheorghe Dinca sunt umane, au apartinut unei fetite cu varsta intre 12.

Surse IML: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt de om. Se incearca recompunerea scheletului

Fragmentele osoase descoperite in casa groazei din Caracal, acolo unde se presupune ca adolescenta Alexandra Mihaela Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca, au ajuns la IML Mina.

Cazul Caracal. Identificarea unui ADN in oasele gasite in curtea lui Dinca, sub semnul intrebarii - surse

Identificarea unui ADN din analiza oaselor descoperite la locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete din Caracal, este sub semnul intrebarii la acest moment din cauza ca oasele sunt foarte calcinate, au declarat pentru Mediafax surse din cadrul Institutului National de Medicina Legala INML).

Mesajul lui Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, pentru Gheorghe Dinca

Ioan Macesanu, tatal Alexandrei Macesanu, a spus, intr-o declaratie de presa, ca are incredere ca fiica sa este inca in viata. intrebat ce i-ar transmite lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )