Libnet.ro
UNICEF

09:01

Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

Antena3 Antena3,
Alexandra Macesanu a fost ucisa. Familia a fost anuntata! Oasele gasite in butoi ii apartin copilei

05 -Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie,a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele. continuă pe Antena3

Filmul complet al unei tragedii revoltatoare. Cum a omorat-o Gheorghe Dinca pe Alexandra Macesanu

Alexandra Macesanu, fata de 15 ani disparuta in Caracal, a fost ucisa. Familia a fost anuntata de tragedie, a spus Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, in direct la Antena 3. Oasele gasite in butoi ii.

Tragedie Caracal. Alexandru Cumpanasu: Daca Alexandra a fost ucisa, nu a fost ucisa de acest criminal. A fost ucisa de statul asta!

Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei disparute din Caracal,a vorbit vineri seara la Antena 3 despre drama familiei sale. Daca se va dovedi ca Alexandra a fost omorata, Alexandra nu a fost ucisa de.

S-a confirmat ca Alexandra a fost ucisa. Unchiul fetei, in lacrimi: Va incepe razbunarea pe care nu si-o doreste nimeni!

Alexandra Cumpanasu, fata de 15 ani care a disparut de acasa miercurea trecuta, a fost ucisa, analizele recoltate din butoiul gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, aratand ca exista acolo ADN-ul.

Surse IML: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt de om. Se incearca recompunerea scheletului

Fragmentele osoase descoperite in casa groazei din Caracal, acolo unde se presupune ca adolescenta Alexandra Mihaela Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca, au ajuns la IML Mina.

Singurele probe care arata ca Alexandra Macesanu a fost in casa groazei

Singurele probe care arata ca Alexandra Macesanu a fost in casa groazei sunt telefonul de pe care a sunat la 112 si care a fost gasit in una dintre incaperi si un cercel al acesteia care a fost descoperit de.

Criminolog italian: Alexandra Macesanu a fost tratata cu o raceala dezarmanta de operatorul de la 112 si politist (VIDEO)

Alexandra Macesanu a fost tratata cu o raceala dezarmanta si i-a fost frica din primul moment ca nu va fi ajutata. Este concluzia unui medic si criminolog prestigios din Italia, care a facut o analiza a.

Rezultat INML: Oasele gasite la casa lui Gheorghe Dinca, 100% umane

Ancheta continua! Oamenii legii primesc noi piste, in telefonul criminalului din Caracal au fost gasite numerele unor politisti si interlopi ai locului. Concluziile preliminare alte testelor genetice cu privire la oasele gasite in casa lui Dinca au sosit. Rezultat INML: Oasele gasite la casa presupusului criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, 100% umane Vineri, oamenii legii .

Specialist criminolog: Oasele gasite in casa lui Dinca nu ii apartin Alexandrei. Care este explicatia?

Dan Antonescu, specialist criminolog, a precizat ca oasele gasite in locuinta lui Gheorghe Dincanu ii pot apartine Alexandrei. Acesta a subliniat ca s-a demonstrat deja ca in acel butoi nu erau.

Exclusiv surse din ancheta: Oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca sunt umane, posibil sa apartina unui copil

Update: Informatii de ultima ora. Potrivit surselordin ancheta oasele gasite la Gheorghe Dinca sunt umane, apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil. Se inventariaza varsta. Urmeaza.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )